![]() |
oynasa şaşardım zaten ! |
Beşiktaşlı taraftarların isyanı İzmir'e gitmek için dün gece İnönü Stadı'nda toplanan Beşiktaşlı taraftarlar Yönetim Kurulu'nun azizliğine uğradı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Saat 23.30'da İnönü stadı'nda toplanan taraftarlar sadece 5 otobüsün tahsis edildiğini görünce bu duruma büyük tepki gösterdiler. Amigolar, yöneticileri arayarak durumu anlatarak daha fazla otobüsün tahsis edilmesini istediler. Ancak yöneticiler olumsuz yanıt verince yaklaşık 10 otobüs taraftar, yaklaşık 3 saatlik bekleyişin ardından ortada kaldı. Taraftarlar yaşanan organiazyon skandalını protesto ederken birçok taraftar gecenin ilerleyen saatlerinde İzmir'e gitmek için otobüs terminallerine gitti. Kaynak : Bjkhaber |
eğer bu haber gerçekse,bu yönetim hakketen kaşınıo demektir,senin taraftarına ihtiyacın war ya başka bişeye değil başkan |
yuuhhhh bea ayıp ayıp taraftar madur ve bu final maçı ! |
bu yönetimin ben varyaa.....bu kadar olmaz yaa kupayı kaybedersek tek sorumlu yöneticilerdir |
Yaziklar olsun bu yönetime zaten su ana kadar ne yaptilar ki. |
seyirci sayısı olarak az kalıcaksak işimiz zor!! futbolcuların morali bozulabilir :S |
bu maci kesin almaliyiz, yoksa susmaz ezikler. |
yönetimin febeli oldugundan supheleniyorum |
beşiktaş ım fenere takacak. |
Türkiye`de Saat: 10:31 . |