![]() |
Kluivert'tan Beşiktaş'a mesaj var! Valencia'nın Hollandalı golcüsü Patrick Kluivert Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını açıkladı. Kluivert, İspanya'da yayınlalan Lasprovencias Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını ifade ederek, "Beşiktaş'tan transfer teklifi aldım ama olumsuz bir cevap vermedim. Herşey bir ay içinde belli olacak. Teklifin ayrıntılarını bilmiyorum. Lig devam ederken bu konuda kesin bir açıklama yapmak yanlış olur" dedi. Hollandalı golcü, Beşiktaş'tan geçen yılda teklif aldığını hatırlatarak, "O zamanlar şartlar uygun değildi ve Valencia'ya transfer oldum. Yeni sezon için gelişmelre göre hareket edeceğim" ifadelerini kullandı. Geçen sezon, bedelsiz olarak Valencia kulübüne transfer olan Kluivert, İspanyol ekibiyle 2007 yılına kadar sözleşme imzaladı. 31 yaşında olan Kluivert sezon ortasında geçirdiği sakatlıktan dolayı bir türlü istenilen formuna kavuşamadı. İspanyol basını Valencia'da sürekli yedek kalan Kluivert'ın Beşiktaş'ın teklifine evet diyeceği, İspanyol ekibinin de bu transfere karşı çıkmayacağını belirtiyor. 27.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
gelmesinden yana degilim. |
Gelmesin ya. Oldugu yerde kalsin iste! |
gelmesin ya istemiyoruz |
okadar kotumser olmayın, taraftara oynar bu oyuncu.. bobodan a.dursundan youla dan ailtondan, a.hassandan, veyselden iyidir + olarak ... bence yakısır beşiktaşımıza... |
Insallah olumsuz cevap verirsin artik biktik yani :D |
alacaksanız Cisse'yi alın! yada bu tip 2.el topçularıları almayın....Bu ne ya böyle.Kluivert'ın futbol hayatı bitti geçmiş olsunn.Onu alırlarsa da yazıklar olsun! |
bu adam çok ağır bi sakatlık geçirdi.gelmesin bize gol atacak adam lazım şarlatan değil... |
Yeni Nouma, Kluivert tan baskasi olamaz... |
form tutucak alısıcak gelme kardeşim |
Bu adamı biz 5 sene öncede istiyorduk o zamanda tv lerde gazetelerde gelecek filan denmişti ve istememişti bizi O.biz neden şimdi futboldan uzak birini alacaz.onun yerine nouma yı alırız daha iyi.o Türkiye ye alışana kadar zaten 1 sene geçer fakat nouma zaten türk.. |
nerde formu düşmüş olan insanlar var bizi buluo be kardeşim,şöle demir gibi adammı yok dünay da,işi bitmişlerin yeri değil,yeni başlıcakların yeri beşiktaş,gelmesin.. |
bencede gelmesin sonu hüsran olabilir. |
aman aman bız elımızdekılerı gondermeye calısıorz sende gelmeye calısma senın gbı 1 suru adam war gelme daha ıı! |
ya kluvertın ahı gıtmıs vahı kalmıs kluvert barselonadayken kluverttı gelmesın gercekten gelmesın |
YAKluivert'tan BİZE NEY SAKAT ADAMI BASIMIZA YIKACAKLAR.HERKES YOLUNU BULDU BİR BİZ KALDIK |
Ya Arkadaslar Bu Adam Ssssaaaakkkkkaaaaattttt Anlamadi Daha Yönetim Basimiz Kalacak Yaw Etmeyin Eylemeyin Yönetiiiimmmm |
gelme koçuuuuuuuuuuuum :) |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |