![]() |
Cisse ye email gönderiyoruz sevgili forum üyeleri malum liverpool un Fransız oyuncusu Cisse bu sezon sonu takımından ayrılacak. Adı Beşiktaşımız içinde geçen Cisse yi, email yolu ile takımımıza davet edelim. Email lerimizde klübümüzün tarihini ve çeşitli fotoğraflar koyarak süsleyelim. Cisse nin Beşiktaş ımızın teklifine vereceği kararda bir nebze olsun faydası olabilir. hadi herkes Cisse aşkına klavye başına. Yönetim Cisse yi buraya getir. arkadaşlar Cisse nin email adresi http://www.liverpoolfc.tv/team/squad...ail.php3?num=9 buradan Cisse ye ulaşabilirsiniz. ÖNEMLİ: emailin konu kısmına "Welcome to Besiktas funs in heart" diye yazalım. anlamı "Beşiktaş taraftarının kalbine hoşgeldin". |
iyide bir sor yabancı diliniz var mı ne yazacaz :D |
Alıntı:
|
yolladim :) okursa kesin gelir :D |
Alıntı:
|
vallahi dedim beşiktaş eşittir pascal nouma neden beşiktaş eşittir cisse olmasın. pascalı özellikle yazdım ondan birşeyler sorup öğrensin beşiktaşın ne olduğunu |
Je suis une élève de la Turquie. Je suis un grand fan de Besiktas et Cisse. J'ai entendu que tu viens peut-être chez nous. Ce serait vraiment super! Tu devrais regarder donc un jeu de Besiktas. Il y a les fans et l'atmosphère seulement chez cette équipe. Besiktas était ce tout le premier club en Turquie et a beaucoup de succès. Quelques images du Besiktas et les fans sont ici: (Buraya da istediginiz resmi ekleyebilirsiniz!) Türkcesi: Ben bu maili size Türkiyeden gönderiyorum. Ben besiktas ve Cisse hayraniyim. Besiktasla ilgili transfer haberleri duydum. Bence cok iyi olur gelmen. Kesinlikle bir Besiktas macini seyretmelisin ve o muhtesem Taraftari ve stadtaki atmosferi görmelisin. Baska yerde aynisini bulamassin. Besiktas Türkiyenin ilk kurulan Kulübüdür ve bir cok basariya imzasini atmistir. Iste birkac Besiktasla ilgili ve Taraftar la ilgili resimler: |
Alıntı:
|
bencede oldukça iyi belki fransızca olursa dahada iyi olur |
Dear Djibril Cisse.My favorite team is Beşiktaş.Beşiktaş is a most valuable team ın Turkey.Beşiktaş fans is a too hardcore..Thıs funs is too beautiful and too lovely at the Beşiktaş.Jean Tigana is coach in Beşiktaş.He is a too big coach.Please play football in Beşiktaş after tomorrow.We are see you Beşiktaş.Together wait you... Sevgili Djibril Cİsse.Benim tuttugum takım Beşiktaş tır.Beşiktaş Türkiyenin en değerli klubüdür.Beşiktaş taraftarı cok ateslidir.Bu taraftarlar cok güzel ve Beşiktaşa cok asıktır.Jean Tigana ise bu takımın teknik direktörüdür.O cok büyük bir teknik direktördür.Lütfen yarından sonra Beşiktaşta futbol oyna.Seni beşiktaşta görmek istiyoruz.Bekliyoruz... |
KaraBey maili kaydetmedim :( ama pascali falan örnek gösterdim :) taraftar olarak seni sevioyruz dedim ve seni bu takimda görmek istiyoruz dedim |
Alıntı:
|
mail atan herkese tesekkurler.gelirse cok faydalı olur!!!! |
yönetim bu kadar uğraşıyor mu acaba |
cok guzzel düşünmüşssünüz yolladım maili oto bi cvp geldi okicak falan die okur inş |
buda benim emailim. Sevgili Cisse, son günlerde adınızın Türkiye nin en büyük ve köklü klübü olan BEŞİKTAŞ ımızla anılması biz BEŞİKTAŞ taraftarları arasında oldukça heyecan yaratmıştır. 103 yıllık geçmişi bulunan BEŞİKTAŞ klübü ülkenin en seçkin taraftarına sahiptir. Beşiktaş taraftarı kazanma hırsını sahaya yansıtabilecek futbolcuları takımında görmek için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. bu futbolculardan biriside sizsiniz. Beşiktaş ımızda sizi görmek sadece Türkiye de 20 milyon BEŞİKTAŞ lı için bir gurur kaynağı olacaktır. teklifimize olumlu yanıt verirseniz futbol hayatınızın en güzel yıllarını burada geçireceğinizi garanti ediyoruz. Sizi Beşiktaşımızda görmek en büyük hayalimizdir. buda fransızcası, Cher Cisse , dans lequel siège dernier, a entendu je qu'ils changeraient à trop un des clubs meilleurs et plus prospères nommé besiktas. Ça nous a réjouis comme Besiktas fans à . Que le 103 an vieux club a des fans très importants. Des Besiktas fans feraient tout pour cela, autour de footballeurs, qui font tout pour cela, pour gagner, voir dans l'équipe. Vous êtes un de ces joueurs. Vous voir dans notre équipe deviendrait seulement seul un peu particulier pour 20 millions de fan besiktas. Si vous signez chez nous, nous leur affirmons son ballon de foot les ans les meilleurs carrelle. C'est notre souhait à vous voir dans notre équipe. |
benim msnye emaili gönderdikten sonra bisey geldi ne yazıo anlamadım anlayan varsa lütfen sölesin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaslar sıra Ronaldinho da....:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu adam gelirse super olur tam bize gore |
Tigana Nin Haberi Varmi Cisse Den ARKADAŞLAR BEN SİZİN BU CISSE YE MAIL OLAYINIZA TAMAMEN KATILIYORUM HATTA CISSE Yİ ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU OLARAK GÖRÜYORUM YANLIZ BUGÜN BAŞKANIN AÇIKLAMALARINI DUYDUYSANIZ DEFANSIN ORTASI ORTA SAHA VE SANTRAFOR ALICAZ DİYOR VE YABANCI BASIN KAYNAKLI HABERLERE GÖRE WILTORD İŞİ% 90 BİTMİŞ GÖZÜKÜYOR ÜSTELİK TİGANA NIN CISSE HAKKINDA FAZLA BİR BEYANATINI GÖRMEDİM ACABA BİZ SADECE TAKIMDA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ YABANCI OLDUĞU İÇİN YANLIŞ YAPIYOR OLMAYALIM HEPİNİZİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM SAYGILARIMLA |
simdide sırada robinho var onun mailini de bulun |
abi bende simdi yolladim....birisine cvp gelirse hemen yazsin buraya |
Cisse..cisse Dedikleri Ne Ola Ki Arkadaşlar bazen anlayamıyorum sizleri; bir kaç kişi Cisse dedi diye ,her Beşiktaşlı taraftar onu istiyor. Gözünüzde ne çok büyüttünüz şu adamı.Doğru dürüst istikrarı yok,Zeki oyuncu değil. Ayrıca ben tekniğinide zayıf buluyorum. Sizler benim bilemediğim hangi yönünden dolayı Takımımızda görmek istiyorsunuz. Yazında bende doğrusunu öğreneyim . Bu adam hakkında boşu boşuna haksızlık yapmış olmayayım. |
cisse ye mail Toplam 1 Eklenti bulunuyor. dear cisse ı am a besiktas fan ı think u know besiktas the biggest team in turkey ı wanna say only something u must watch 3th may 2006 night bjk-fb turkey cup final match. (( DIGITAL: Türksat 2A 42' east satellite Frekansı: 11.760 MHz Polarizasyon: Horizontal Symbol rate: 5.925 Ksym/s FEC rate: 3/4)) and see bjk fan and bjk fan's soul we loved pascal nouma and we still love. u can conversation with pascal nouma and jean tigana(bjk coach now). all of the bjk fans wanna see you in the bjk inonu stadium. please answer to my mail please.THIS MAIL IS NOT A CHEAT... Ps: YOU WILL NEVER WALK ALONE IN TURKEY ... ------------------- sevgili cisse ben beşiktaş taraftarıyım sanırım bilirsin beşiktaş türkiyenin en büyük takımı. ben sadece sana bişeyler söylemek istiyorum.3 mayıs 2006 gecesi bjk febe türkiye kupası final macını izlemelisin mutlaka ((işte frekansları verdim mac show tvdeymiş herhalde))beşiktaş taraftarlarını ve taraftarın ruhunu gör. biz pascal nouma yı sevdik ve hala da seviyoruz pascalla ve tiganayla görüşebilirsin bütün bjk taraftarları seni bjk inönü stadında görmek istiyor lütfen bu maile cevap yaz bu mail kandırmaca bi mail değildir he ınutmadan:Türkiye'de asla yalnız yürümeyecaksin.. arkadaşlar aynen bu maili yolladım inşallah iyi olmuştur farklı bi açıdan yaklaştım olaya bu na da cevap yollamazsa artık yuh yani:D Eklenti 269 |
gönderdim kardeş işşallah gelir. |
Alıntı:
buyazdiginin fransizcasi boyle : Je t envoi ce mail depuis la Turquie. Je suis une fan de BESIKTAS et de CISSE. J ai entendu que BESIKTAS etait interessé et qu il voulait te transférer. Ce serait vraiment génial! Tu devrais absolument regarder un match de BESIKTAS et voir les magnifiques supporters que nous sommes.Tu ne pourra trouver l ambiance qu il y a nulle part ailleurs. BESIKTAS est le premier club de Turquie et le plus prestigieux. Et voici quelques photos a propos de BESIKTAS et de ces supporters |
Alıntı:
yazdiginin anlami yok cisse anlayabilirmi bilmiyorum ama istersen ben tercume edip sana gondereyim |
Alıntı:
|
aslında cısse nın resmı sıtesındekı forumada bır seyler yazabılrız ama benım fransızcam ve ıngılızcem yok bılen yazsız http://www.djib-cisse.com/forum/phpBB2/ |
Alıntı:
Cher Cissé, Le fait que votre nom s'est prononcé sous le club de BESIKTAS qui est le plus grand et le plus ancien club de Turquie nous a vraiment fait plaisir en tant que supporter de ce club. BESIKTAS JK, qui a un passé de plus de 103 ans possede les meilleurs supporter de turquie et meme du monde. Ces supporter qui veulent voir des joueurs qui se donnent à fond pour gagner sont près à tous pour les faire gagner au club. Vous êtes l'un de ces joueurs. Vous voir à BESIKTAS serait un honneur pour tous les fans qui sont en nombre de 20 millions en Turquie. Si vous acceptez notre offre, vous vivrez les meilleurs années de votre carrière au sein de ce club. Vous voir à BESIKTAS est notre plus grand rêve. Supporter de BESIKTAS JK |
Alıntı:
|
ya kardeşler benim ingilizcem cok zayıftı ama bişeyler yazdım gönderdim inşallah anlar bizim ne büyük bi takın olduğumuzu gelir inşakllah :D:D:D |
Alıntı:
|
yokmu başka gönderen arkadaşlar. |
çok iyi düşünmüşün abi bende hemen bişiyler yazayım . |
Türkiye`de Saat: 01:23 . |