![]() |
akatlara gelmeyen fenerli olsun ! BEŞİKTAŞIMIZ-FB TBBL FİNAL SERİSİ 3. MAÇI. arkadaşlar gün birlik günüdür, gün destek günüdür. evet 2-0 gerideyiz ancak akatlardaki üst üste iki maçımızı alırsak işte o zaman herşey tersine döner. bu yüzden pazar günü saat 16.00'da kızlarımıza destek olmak için akatları yine cehenneme çevirelim ve o salonu fenere dar edelim. İNANIYORUZ BU YIL DA ŞAMPİYON OLACAĞIZ. İSTANBUL'DA Kİ ARKADAŞLARIM LÜTFEN KIZLARIMIZA DESTEĞİ ESİRGEMEYELİM.GÜN VE SAAT DE ÇOK UYGUN MAZARET KABUL ETMİYORUZ. BİLET FİYATLARI; TAM: 5 YTL ÖĞRENCİ/BAYAN: 3 YTL Bir de bu konuyu özellikle buraya açtım.moderatörlerden özür diliyorum. saygılar... |
Akatlarda Bayram Havasi Olsun Fener(ezİklere)dar Edelİm Akatlarimizi Haydİ BeŞİktaŞlilar.gÜn Bİrlİk GÜnÜ.bİrlİkten Kuvvet Dogar... |
Valla ben seve seve gelirdim ama Yurtdisindayim. Yinede Ruhum yeter!:) |
kardes aipdır sorması akatlar ney :) |
Alıntı:
|
Beşiktaşlı olmasam burada oLmazdım.. |
Kardes pazar ordayıs... |
Alıntı:
|
Uğurcum Beşiktaştaki yokuşun adı Akatlar değil Akaretler Akatlar semtin adı ama Akatlar ney diye soran bir Beşiktaş lıyıda ilk kez gördüm bence ayıp hemde çok ayıp. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tam Dstek Olumune Destek Alayina Isyan Bakucarsi\azerbaycan |
Kardes Siz ist. da yasıyorsunuz beN adanada Duymamıs olamam mı tşk bu arada carsı_silivri |
yarın akatlardayız ezikleri dar edeciğiz akatları |
hadiyin beyler destekleyin dişi kartalları |
| Türkiye`de Saat: 12:03 . |