![]() |
ATATÜRK'e yapılan terbiyesizliği youtube'ye ödetelim...1 milyon imza gerekli... sen de protesto et! toplanacak olan 1 milyon imza avrupa insan hakları mahkemesinde açılacak olan davada kullanılacaktır...tanıdığınız herkesi bu konuda haberdar edip imza atmasını sağlayın...desteğinizi bekliyoruz... |
ATATÜRK'e yapılan terbiyesizliği youtube'ye ödetelim...1 milyon imza gerekli... umarım hedeflenen imza sayısının çok üstüne çıkılır...kendini TÜRK olarak tanımlayan herkesin bu kampanyaya katılması gerekir...tüm dünyaya ATATÜRK'ün sahipsiz olmadığını ve bu kampanya sayesinde ATATÜRK'e saldıran soysuzların bir daha böyle birşeye kalkışmamasını sağlamak için bu fırsatı değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum... tüm arkadaşların da bu olay karşısında çok kısa da olsa düşüncelerini yazmasını rica ediyorum...saygılarımla |
msnden fln herkese yaymaya çalışıyorum. Protesto edenler çoğalıo 32.065 kişi saat 18.24 |
32.132 inci imzayi ben attim....arkadaslar hepiniza attin imzanizi...serefsizlere ödetelim bizimle dalga gecmek neymis....insallah bi fayadasi olur...:mad: |
imzaladım,umarım duyarlılığımızı herkes görür |
32.132 inci imzayi ben attim....arkadaslar hepiniza attin imzanizi...serefsizlere ödetelim bizimle dalga gecmek neymis....insallah bi fayadasi olur...:mad: |
BENDE atim |
32.328 kişi oldu |
site bugünmü acildi? |
32.390 |
Türkiye`de Saat: 07:24 . |