![]() |
Son dakika Sergen kupada yok Beşiktaş teknik direktörü Tigana'nın, Başkan Yıldırım Demirören'e Sergen'le yollarını ayırmaya karar verdiğini açıkladı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş teknik direktörü Tigana, Başkan Demirören'le gelecek sezonla ilgili bir toplantı yaptı. Fransız teknik adamın Başkan Yıldırım Demirören'e, "Gelecek sezon için Sergen'le çalışmayı düşünmüyorum. Kupa maçı finalinde de Sergen'siz bir kadro ile mücadele edeceğim" dedi. Başkan Demirören'in bu konuda Tigana'ya tam destek verdi. Kaynak: www.kartalhaber.com |
ne dio bu adam yaa delirdi galibaaaaa!!!!!!!!!!! |
yok daha neler |
Ya sergen bırakacaksada ezik macından sora bıraksın.. |
ya sergen bırakmaaazzzzzz |
tigana yine saçmalamış. |
bence sergen bırakmaz ne zaman bilmiyom biyere acıklama ypmıstı en az 40 yasıma kadar onarım demisti:( |
Sergen kendi istegiyle birakmaz ama Mösyö Tigana'nın saçma sapan kararlarına Yıldırım Demirören böyle tam destek söylemleri adı altında göz yumarsa Beşiktaş'ı şu ankinden çok daha kötü durumlara götürecek sonuçların beklediği maalesef kaçınılmaz bir gerçek! |
Tigana nın Kupa maçı öncesi verdiği demeçlere bakarsak 1-Sergeni kadro dışı bırakmış. 2-Bu maça özel önlemler almayacakmış. Tigana kupayı anlaşılan kazanmamız için elinden geleni yapıyor. Tigana hakkında düşüncelerimi bu forumda ayrı başlıkta belirttiğim gibi ,başka başlıklara altında da belirttim . 04.Ocak.2006 yazım: http://www.besiktasforum.net/forum/s...ghlight=Tigana Görünen köy kılavuz istemez. Bu adamda ısrar etmek hüsran getirecektir. |
yok daha neler tigana:mad: :mad: :mad: |
aman hayatta inanmam |
tigana aklını basına al :mad: |
bu nerden çıktı şimdi.....!!!!!! |
sizi tiganayı bir kere daha gözden gecirmeye davet ediyorum tigana acaba ne yaptıgının farkındamı ? http://www.besiktasforum.net/forum/s...ead.php?t=2596 |
Sayın Tigana Beşiktaşlılığın duruşunu bilmiyor galiba... Gazeteleri bugün elime alıyorum ve demeçler aynen şöyle: Alex'ten ricamız sağ ayağını kullansın, sol ayağı tehlikeli oluyormuş.. Ohaaa oldum yani... Sergen Beşiktaşın bir semboludur.. Top oynasada oynamasada Beşiktaş'lıdır, Beşiktaş'lı kalır.. Tıpkı Galatasaray'ın Hakan'ı gibi.. Eğer bunlar böyle bir futbolcuya sahip çıkıyorlarsa bizimkilerde çıkamıyorlarsa YAZIKLAR OLSUN..... SEVMİYORUM ULAN YILDIRIM DEMİRÖREN YÖNETİMİNİ VE TEKNİK KADROSUNU... DEFOLUN GİDİN ARTIK, YETER ARTIK YEDİĞİNİZ... Biz sizlere aşık değiliz.. Defolun gidin... |
Bu TIGANA yı da anlamak mumkun degıl .Ne yapmaya calışıyor bellı degıl . Nereye kadar gıdıcek bu boyle....... |
tigana harbiden saçmalamış eziklerin hakkından bi sergen gelir |
yok canım Ya bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Zıbıdığın biri gelio takımın ortadaki direği gitsin takım s....ilsin dio.yönetimde eywallah dio.bu olacak şey değil yaa.Sergen diosunuz.bu takıma yıllarını wermiş.her kupamızda adamın alın teri war.şimdi sergeni iki günlük adam için harcayacaklarsa sıfatlarına tükürim.Ama bana balon haber gibi gelio.tamamen saçmalık çünkü bu.!!! |
herseyi anladimda , su serefsiz basin tigananin demiroreni aradigini nerden biliyor ? tigananin evine cihaz mi yerlestirdiler ?? ezik medya , final oncesi morellimizi bozmak istiyorlar |
Böyle saka mi olur ya Tigana?:mad: |
vallaha sergen herzaman fenere karsi super oynuyor simdiye kadar sergen fenere bos gecmemisdir.. tigana kafayi yemeye basliyor yeni antrenor arasak iyi olur... luce isini biliyordu yaa aliyordu sergen son 20 dakika dokturuyordu sergen luce geri gelmeli bence |
Türkiye`de Saat: 03:57 . |