![]() |
demirören herşeyi batırıyorsun şanlı tarihimize senin gibiler yüzünden lekeler sürülüyor. Eger gerçekten Beşiktaş'ı seviyorsan lütfen bırak lütfen. şiddet ve tüm pislikler senin gibiler yüzünden oluyor |
Alıntı:
|
Offf yAa boyle yoneticilerden nefret ediyorum bizim baskan soledi sampiyon gs olsun isterim diye neden soyluyolar ya anlaamdigim is bu buyuk takimlar neden bence 3 buyuk takim cephesindede kendisine her ikisi kotu birisi iyi birisi kotu olamaz cunku bu takimlar turkiyenin en onemli takimlar yakisimiyor bu yoneticilere walla bu demecler:):)Besiktasin rakipleri fb-gs ayni derecede bizim baskan neden once aciklamayi yapti hala anlam veremedim bu aciklamaya |
kupa bizim gs yi de yenecegizzzzzzzzz |
ya bu tip şaibeinin ağababası bir adamı hala nasıl konuştururlar anlamıyorum. Sana ne bizim kupamızdan bizden mi medet umuyon. Sen önce geçmişindeki pisliklerini bir temizle de sonra bize gel özür dile. 8-0 ları Zaladları Ankaragüclerini unutmadık sayın şaibenin ağababası.... İnşallah Ezzikleri de sizide yeneceğiz.... Sizin iyi niyet dileklerinize hiç minnet etmediğimizi bilinnn.... ve ikinci bir emre kadarda mübarek çenenizi kaptınn (kapatın) |
Alıntı:
|
sağolsun başkanımızın sayesinde koskoca beşiktaşı maşa yaptılar. |
Alıntı:
yerden göğe kadar haklısın birader bu başkan sayesinde adımız bu şikecilerle birlikte anılıyo ona bozuluyom en cok |
Alıntı:
bu arada benim ismim sinem,birader demişsinde belirteyim dedim:) |
Türkiye`de Saat: 02:46 . |