![]() |
İzmir'e Çıkarma (Özellikle İstanbul'daki Arkadaşlara Duyrulur) İZMİR'E ÇIKARMA Taraftar, Türkiye Kupası nedeniyle İzmir'e akın edecek. Dernek ve gruplar gövde gösterisi için çalışmalara başladı. İzmir'e gidecek siyah-beyazlı taraftar sayısının 5 bini aşması beklenirken, Çarşı grubu da 100 otobüsle gidiyor. http://www.fotomac.com.tr/bes105.html http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
ben gidemiycem ama ruhum yeter |
arkadaşlar imkanı olan o gun işleri olmayan arkadaşlar gelsinler izmir i İnönü ye cevirelim |
o gun isi gucu olmayan bence izmire gitmeli, izmir besiktaslilarla dolduralim arkadsalar, ben gidemiom ama ruhum orda olacak. |
acaba belcikdan ucak veya otobus kalkiyor mu ? :) |
her zaman her yerde en büyük kartal yunanlıları nasıl döktüysek en büyük sütü bozukları da dökmek bizim olmalı saldır karakartal saldır |
belçikadan tramway kalıyomuş:D |
Forza Beşiktaş.. |
valla ben de olamam orda:D |
arkadaşlar ben show tv de olacam malum işten izin alamam. |
Bİr İZMİR li olarak tribündeym Sİz hiç merak etmeyin kupa yı size ellerimizle yollayacağız.. |
Alıntı:
:D KUPAYI ALMAYAN FENERLİ OLSUN:D |
benim vizelerim var ondan dolayı gidemicem ama istanbuldaki arkadaşlar 5 bin kişi gidecekmiş orda 25 bin kişi olmalıyız hepsi tabiki ist.dan gitmeyecek ama biraz daha fazla kişi giderse daha iyi olur |
bız gıdıyoruz forumdan arkadaşlara duyurulur izmir e gelen arkadaşlar varsa izmirde buluşalım maçtan once izmir e çıkarma yapmalıyız...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maca gidecekler Size uyarılarım.. 1- Kimsenin arabasına binmeyin.. 2-Küçük ben senin babnı tanıyorum gel seni ona götüreyim diyenlere inanmayın... 3-Size seker vernler olursa en yakın çöp kutusuna atın..İlaclı olabilir... 4-kupasız gelmeyin 5-Ve en önemlisi Allah yolunuzu acık etsin...Sag salim gidip gelin...:D:D:D |
3 Mayisada Fenerbahçeyi Yeneceğiz,şampiyonluk şarkilari Söyleyeceğiz...gelemicez Ama Ruhumuz Yeter |
YA ben Ankaradan geliyorum ama kafileyle değil iki kişiyiz.Grup olan taraftar arkadaşlarla görüşmek ve tanışmak istiyoruz.Eğer ilgilenen arkaşlar varsa mail adresim: enderboylu83@hotmail.com |
ŞİMDİ KORDONDA OLMAK VARDI... |
büyük bi aksilik olmazsaa izmirdeiz RUHUMUZA GEREK YOK ELLE TUTULUR BİŞİLER VERCEZ genclere |
Türkiye`de Saat: 07:44 . |