![]() |
Yararlı olur diyosanız gelsin.Çünkü ben kendisini tanımam Ama çok da yaşlı olsun istemem .... Dinamik koşan adamlar lazım takıma bence...:):) |
sanmıyorum !!!!!!!!!!!!!! |
figaro senin yaş küçük tabii bilmezsin stam dayımı.gelsin kaptanlık pazu bandı benden hemen |
desenize ikinci bi zago gelicek bence iyi olur.. |
çooook yaşlı o nu alıcağını songu alsınlar daha genç vede buraya daha çok uyum sağlar.ama bnce daha genç biri alınmalı. |
Ya Stam jübile yapmak icin AJAXa gitmisti, oraya gitmeden nece takimlar istemistide hayir demisti! Yani biraz daha oynayip jübile yapacak AJAXta. Bu haberin kesinlikle balon olduga inaniyorum! Nasil böyle bir gazetecilik yapilir anlamiyorum! |
yaşı var ama bence tecrübesiyle bize çok katkı sağlar..ayrıca yepyeni bir vizyon heyecan getirir..gelsin kombinemi alcamm hemen:D |
Gelsin Demekle Olmuyor 29-30-31 Bu yaşlarda Tecrübeli Avrupa Görmüş Bi Futbolcu Lazım Stam Değmiş 35 Yaşına 2 Yıl Oynar Katkısıda Olur Ama 2 Yıl Sonra Jubile Yapıcak Verecegimiz Yüksek Bonserviste Zararımız Olacak.. Gelmesinden Yana Değilim.. |
ya stama yaşşlı diyen arkdaşalr zoga geldiğinde sanki kaç yaşındaydı ALLAH ALLAH |
SÜPER BİR TRANSFER OLUR |
Türkiye`de Saat: 08:40 . |