![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada size çok katılmak isterdim ama hersene olduğu gibi üst ortadan alcam kartımı fiyatlarla ilgili bir bilgisi olan var mı?? |
Alıntı:
istanbul da kalırsam ben alıcam arkadaslar toplu gidiş yaparız hayırlısı.. |
ahh.. ah varya.. :( ben malesef almanyada oturdugum icin.. kombine alamiyorum bu sene :( cok isterdim o .. taraftari.. o kokuyu .. o stadi.. o BESIKTAS ;) |
Alıntı:
|
aranıza yeni katıldım, hemen hemen her beşiktaş taraftar sitesine üyeliğim var, umarım diğerlerinde olduğu gibi burdanda tanışıp tribünde omuz omuza olacağımız kardeşlerimiz olur, herkese selam olsun. kombine düşüncenizi destekliyorum, beşiktaş taraftarınında farkı burda işte sevgimiz, transfere,başarıya, kupalara değil, hepinize helal olsun saygılar tuncay YILMAZ |
bugün kulübü arayıp bilgi aldım,haziran 15 den itibaren geçen seneki fiyatlarla satışa çıkacağını söylediler,bayanlara %50 (kesin) zannedersemde öğrencilerede %30 inidirmli(geçen senede böyleydi çünkü),ayrıca kredi kartına 6 taksit war. kaç kişi alacak forumdan,yawaş yawaş belirleryelim. |
Alıntı:
bayanlarada ekstradan %10 indirim oldu peşin alıma %10 indirim oluyor, birde kongre üyelerine %10 indirim oluyor onun dışında indirim beklemeyin derim... |
Alıntı:
|
|
Ben de VARIM ABİ haberini bekliyoruz |
herkese merhaba oncelkle bu ılk mesajım bnde kombıeyı yıne kapalı alttan alcam haberlerınızı beklıorm |
bırde bı onerım olucak gecen sene bnde dahıl cogu arkadsm kapalı alttan uste cıkıodk bu sene bnce bole bı olay olmasın we kapalı altta durup oradan daha fazla ses cıkmasını saglayalm bn elımden gelenı yapmaya hazırım hersey besıktasım ıcın |
Bjk Uğruna Herşey.. BEN DE GELEYİM DURUMUM ÇOK MÜSAİT DEĞİL AMA(HELE DE BU ARALAR) GELECEĞİM İNŞALLAH... BEŞİKTAŞK |
tamam KaraBey arkadasım beraber toplanıp alalım belkı daha ucuzada alırız bende alacam kapalı alta evet konusuruz kombıne cıkınca beraber haberlesıp gıdıp alırız organızasyon ıcın saol ıyı dusunmussun.haberını beklıyorum kombıne cıkınca. |
benide ekleyin dicem ama hemen karar vermıyım olmazsa zaten kendım de alırım kapalı alttan duruma gore haber vericem:) |
bızde digiturke devammm:D |
ekle abi ekle benıde kesin alttayım:DD |
bnde almak istiorum bnide ekleyinn |
kısmet olursa bende alıcam insallah benide eklerseniz sevinirim |
iyi bir organizasyon ama ben lüleburgazda oturuom maçlara gelmem imkansız.Ama stada yakın olan kartallarda ricam lütfen kombine alın.Ezzikler inönü stadı kadar kombine aldık die hava yapıolar.Ezziklere karşı bizde ezik olmıalım. |
tabiki bizde gelmek isteriz ama duyduğuma göre kapalı altın biletleri bitmiş. inşallah yanlış bilgidir. |
yarın kombineler acıklanıyor.. http://www.superspor.com/images/1/29...araftar005.jpg Beşiktaş kombine kart tanıtımı Beşiktaş'ta, 2006-2007 sezonu öncesi kombine kart satışlarıyla ilgili tanıtım toplantısı yarın yapılacak. Siyah-beyazlı futbol takımının yeni sezonda BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçlarda geçerli olacak kombine kartların satışıyla ilgili basın toplantısı, Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilecek. kaynak:aa |
hadi hayırlısı bakalım kac para olcak bu sene |
ıstanbul dısında oldugum ıcın alamıyacam ama umarım taraftarımız gereklı ılgıı gosterır |
Hayırlısı 25 Bini Geçelimde Gerisi Sorun Değil :) |
İstanbul da yaşayanları nasıl kıskanmayalım orada olup da kombine almak vardı. |
şimdi sıra taraftarda diyor yönetim istanbulda oturan arkdaşlar hepinizin alması lazım Beşiktaşımız için hep destek tam destek |
inşallah fiyatları fazla abartmamışlardır.gerçi her türlü alıcaz alimiz mahkum... |
kombine kart tanıtım Kombine Kart Tanıtımı Yarın 27.06.2006 15:41 2006-2007 sezonu Kombine Kart satışlarımız ile ilgili basın toplantısı, yarın (28 Haziran) saat 14.00'te Akaretler'deki Kulüp Binamız'da yapılacaktır. |
walla istanbulda olsaydim alirdim , ama deiliz iste ...taraftara buyuk is dusuyo , haydi saldirin kombinelere |
bende alamiyorum nedeni almanyadayim ama tr ye geldimde hep maclara gidiyoruz nereye bilet bulursak. :) |
şimdi sıra bizde arkadaşlar..haydi KOMBİNE KART_AL.. 30 bine yaklaşmalıyız bu sene.. |
Keşke İstanbulda otursam olsun ama burdan da hep destek tam destek :) iş şimdi istanbulda oturanlara düşüyo 30 bine yaklaşmalıyız |
saat 14.20 oldu haber yokmu |
açiklansinda Alalim Yahu:) |
valla kapalı alt 600 u gecerse alamam ama pesinde ve ogrencide indirim varmıs cok sanslıyım o yuzden 600 desek 500 e duser ve bende alırım |
2006-2007 Sezonu Bjk Inönü Stadi Kombine Kart Fiyatlari 2006-2007 SEZONU BJK İNÖNÜ STADI KOMBİNE KART FİYATLARI TAKSİTPEŞİNVIP ÜSTD5.000,00 YTL4.500,00 YTLVIP ÜSTB-E3.000,00 YTL2.700,00 YTLVIP ÜSTA-F1.500,00 YTL1.350,00 YTLVIP ALTC-D2.500,00 YTL2.250,00 YTLVIP ALTB-E1.750,00 YTL1.575,00 YTLVIP ALTA-F1.000,00 YTL900,00 YTLNUMARALIORTA1.250,00 YTL1.125,00 YTLNUMARALIKENAR700,00 YTL630.00 YTLKAPALI ÜST700,00 YTL630.00 YTLKAPALI ALT500,00 YTL450,00 YTLYENİ AÇIK150,00 YTL135,00 YTLESKİ AÇIK100,00 YTL90,00 YTLhttp://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9303 * 03-14 Temmuz tarihleri arasında eski Kombine Kart sahiplerine aynı yerini veya boş olan yerlerden yenisini alması için öncelik tanınacaktır. 14 Temmuz’da bu öncelik hakkı kaybolacak ve tüm taraftarlarımız dilediği tribünden boş olan yerin Kombine Kartını alabilecektir. Önceki sezondan Kombine Kart sahibi olmayan taraftarlarımız ise, 14 Temmuz’a kadar sadece mevcut olan yerlerden yeni sezon için Kombine alabilecektir. * Peşin alımlarda %10 indirim uygulanacaktır. Tüm kredi kartlarına 1 peşin 4 taksit imkanı bulunmaktadır. * Taraftarlarımız Kombine Kartlarını Biletix'ten de satın alabilecekler. (0 216) 556 98 00 nolu Biletix Call Center'dan bütün tribünlerden Kombine Kartları kredi kartına tek çekim ve taksitli olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca www.biletix.com internet adresinden sadece Yeni Açık ve Eski Açık tribünlerin Kombine Kartlarını kredi kartına tek çekim (taksit yok) alabilirsiniz. İnternetten Kombine Kart almak için tıklayınız... * Satışlar BJK İnönü Stadı Kapalı Tribün altındaki Kartal Yuvası’nda yapılacaktır. Kombine kartlarını Pazar günü hariç her gün 10.00-19.00 saatleri arasında satın alabilirsiniz. |
2006-2007 Sezonu Bjk Inönü Stadi Kombine Kart Fiyatlari http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?xl=yazi&h_no=2902 KOMBİNE KART FİYATLARI RESMİ SİTEDE AÇIKLANDI |
Türkiye`de Saat: 00:24 . |