![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada size çok katılmak isterdim ama hersene olduğu gibi üst ortadan alcam kartımı fiyatlarla ilgili bir bilgisi olan var mı?? |
Alıntı:
istanbul da kalırsam ben alıcam arkadaslar toplu gidiş yaparız hayırlısı.. |
ahh.. ah varya.. :( ben malesef almanyada oturdugum icin.. kombine alamiyorum bu sene :( cok isterdim o .. taraftari.. o kokuyu .. o stadi.. o BESIKTAS ;) |
Alıntı:
|
aranıza yeni katıldım, hemen hemen her beşiktaş taraftar sitesine üyeliğim var, umarım diğerlerinde olduğu gibi burdanda tanışıp tribünde omuz omuza olacağımız kardeşlerimiz olur, herkese selam olsun. kombine düşüncenizi destekliyorum, beşiktaş taraftarınında farkı burda işte sevgimiz, transfere,başarıya, kupalara değil, hepinize helal olsun saygılar tuncay YILMAZ |
bugün kulübü arayıp bilgi aldım,haziran 15 den itibaren geçen seneki fiyatlarla satışa çıkacağını söylediler,bayanlara %50 (kesin) zannedersemde öğrencilerede %30 inidirmli(geçen senede böyleydi çünkü),ayrıca kredi kartına 6 taksit war. kaç kişi alacak forumdan,yawaş yawaş belirleryelim. |
Alıntı:
bayanlarada ekstradan %10 indirim oldu peşin alıma %10 indirim oluyor, birde kongre üyelerine %10 indirim oluyor onun dışında indirim beklemeyin derim... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:18 . |