![]() |
kısmet olursa bende alıcam insallah benide eklerseniz sevinirim |
iyi bir organizasyon ama ben lüleburgazda oturuom maçlara gelmem imkansız.Ama stada yakın olan kartallarda ricam lütfen kombine alın.Ezzikler inönü stadı kadar kombine aldık die hava yapıolar.Ezziklere karşı bizde ezik olmıalım. |
tabiki bizde gelmek isteriz ama duyduğuma göre kapalı altın biletleri bitmiş. inşallah yanlış bilgidir. |
yarın kombineler acıklanıyor.. http://www.superspor.com/images/1/29...araftar005.jpg Beşiktaş kombine kart tanıtımı Beşiktaş'ta, 2006-2007 sezonu öncesi kombine kart satışlarıyla ilgili tanıtım toplantısı yarın yapılacak. Siyah-beyazlı futbol takımının yeni sezonda BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçlarda geçerli olacak kombine kartların satışıyla ilgili basın toplantısı, Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilecek. kaynak:aa |
hadi hayırlısı bakalım kac para olcak bu sene |
ıstanbul dısında oldugum ıcın alamıyacam ama umarım taraftarımız gereklı ılgıı gosterır |
Hayırlısı 25 Bini Geçelimde Gerisi Sorun Değil :) |
İstanbul da yaşayanları nasıl kıskanmayalım orada olup da kombine almak vardı. |
şimdi sıra taraftarda diyor yönetim istanbulda oturan arkdaşlar hepinizin alması lazım Beşiktaşımız için hep destek tam destek |
inşallah fiyatları fazla abartmamışlardır.gerçi her türlü alıcaz alimiz mahkum... |
Türkiye`de Saat: 15:36 . |