![]() |
ben de alamıyorum coğrafi şartlardan dolayı..ama bu gerçekten önemli bir konu..ist.oturan arkadaşlar muhakkak alsınlar..HEP DESTEK TAM DERSTEK.. |
Dünyanin En Fanatik Taraftari: Carsi secildi vote.sparklig.com isimli sitede başlatılan 'En iyi holiganlar' oylamasında Beşiktaş Çarşı Grubu 59.733 oy ve yüzde 55'lik oran ile ilk sıraya yerleşti. Paok'un Geta 4 isimli grubu 2., Chelsea'nin Headhunters grubu da 3. olurken, Galatasaray'ın ultrAslan grubu 4., Genç Fenerbahçeliler Grubu ise altıncı sırada kendine yer buldu. |
İstanbul'daki arkadaşlar ne kadar şanslısınız ya. Ben burada lig tv ye mahkum ama İnşallah derbilerde gelecem. Gönül isterdi ki kombine alıp tüm maçları canlı izleyeyim ama olmuyor işte. Belki ilerde artık... |
Kapalı Ve Açık Bedava İstanbulda Olunsa Alınır. :) |
Ben Yenİ AÇik Orta Kat Tam Kale Arkasindayim UĞurlu Yerİm Yanima Gelmek İsteyen ArkadaŞlari Beklerİm |
kapalı alt kombinesi alıp yine üsteyim :D :D ohh gel pazartesi gelll |
Kombineler Açiklandi Haydii Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geçen Seneye Göre Ucuzladi Haydi Kartallar Kombinelere Hucummm:) |
istenbuldakiler forma fiyatına kombineler alın şunları busene ful çekelim ben istenbukda olsaydım kesin alırdım |
758. Topic.. Locked Arkadaşım.. |
arkadaşlar burada gelebilirim diyenlere pm atacam organize olalım ve kapalı altta yerimizi alalım. |
Türkiye`de Saat: 09:58 . |