![]() |
Adana Ve Cukurovadakiler Arkadaslar Unibjkcukurovanın Yardımlarıyla CUkurova cArsıyı Kuruyoruz.. Adanadaki arkadaslar üye Olmak için lütfen bana Ulassın üyelik bedava kart : 5 YTL pOLARLARImızda gelecek sezona cıkacam ama t-shirtlerimiz olacak onlardan alabilirsiniz .. bana ulasmak iÇin msn : Aydinucar_@hotmail.com... mail atarbilirsiniz zaten 24 saat msndeyim :d |
Haydi Adanalılar birlesin destek olun arkadaslarımıza sesimizi daha cok duyurmalıyız..... |
brawo adanalı arkadaşlara,hep destek tam destekdeyiz kardeşler.. |
saolun arkadaslarrr İnşallah SeneyE istanbula derbilere gelmeye baslıcazz |
kardesime yakışır helal olsun aydın kadilride görüşürüz konusuruz.:Dk.i.b nolur benide yönetim kuruluna al nolur nolur |
Aİpsın Kardesim sensiz YÖnetim oLurmu kadirliye geldigimde ayrıntılı Konusuruz sana t-shirt getirecem :)) Cukurova Carsının :D |
BRAVO ARKADASLAR, AMA KESKE BIRAZ DA ADANASPORA DESTEK OLSANIZ!!!!! TURKIYENIN 4-5 buyuk sehirisiniz ama malesef sizin sehirin takimi kan agliyor!!!! yanlis anlamayin, ama herkes kendi sehirinin takimina biraz destek olsa ulkemizde futbol daha kaliteli olur!!!! yuz yildan beri sadece 4 takim sampiyonluga oynuyor!!! cok yazik.. http://www.dunyakupasi.com/Haberler/...z_taraftar.jpg |
Alıntı:
|
Kardes Sen ne Diyorsun Biz ADANADEMİRSPOR iÇin azmı eve agızımız kanlı Kolumuz kırık gittik sen merak etme burada herkes kendi sehrine destek oluyor git bi bak stadlar full cekiyor o para veriyoruz destekliyoruz adanaspora gelince ona ne yapabiliriz ki maclara bile cıkmıyor ?? maca cıkmaya takıma mı destek verelim ? ? |
Ama düşündügün iÇin Saol haklısın.. herkes kendi sehrinin takıma destek olMAlı |
Türkiye`de Saat: 18:51 . |