![]() |
Tigana Hata İstemiyor Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, transfer konusunda son derece titiz davranıyor. Tavsiye edilen isimleri 4-5 kez çıplak gözle izleten Fransız çalıştırıcı, kasetten seyredilip futbolcu alınmasına karşı çıktı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Ligde şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş, diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurabilmek için çalışmalarına hız verdi. Sezonun tamamlanmasına 9 maç kalmasına rağmen transfer hazırlıklarına başlayan siyah - beyazlılarda İdari Menajer Ali Gültiken'in, Teknik Direktör Tigana'ya bazı futbolcuların kasetlerini izlettirmek istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Fransız hocanın Gültiken'e, "Ben asla futbolcu görüntülerini izleyerek transfer yapmam. Alacağımız oyuncuları çıplak gözle ve yerinde seyretmekte yarar var" dediği ifade edildi. Tigana'nın, teknik direktörlük kariyerinde bir oyuncuyu en az 4-5 kere izledikten sonra transfer ettiği belirtildi. Fransız hocanın kaset izleyerek futbolcu transferine karşı çıkması nedeniyle, Beşiktaş Yönetimi, tavsiye edilen futbolcuları izlemesi için Ali Gültiken'i Arjantin'e gönderdiği öğrenildi. Siyah - beyazlı kulübün, Arjantin'in yanı sıra, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde bazı oyuncuları da takip ettiği vurgulandı. (SERDAR SARIDAĞ-Milliyet) |
Tigana kasetten oyuncu almayarak akıllı davranıyor...bende gidip en az 5 maçının izlenilmesinden yanayım...adamlar amilyoneurolar veriyoruz ve ülkemizde yabancı sayısı kısıtlı o yüzden şampiyonluk ve başarı için yabancıların katkısı çok önemli...örneğin cinconları uefa kupası şampiyonu yapan herkezin taktir edeceği gibi başta Hagi ve Popescudur... |
Tigananın bir sözü vardı çokta hoşuma gitmişti benimde şu anki perfonmansımı bile kasete alsanız montajlarla 50 milyon dolar ederim demişti çokta haklı bende karşıyım kasede;) |
trabzonspor çek futbolcu almıştı kasetten geçen yıl ellerinde patladı |
Alıntı:
ya aslında adam kötü değildi..o dönem Çek futbolu iyi bir çıkış yakalamıştı ve liglerinin gol kralı da Jun du..ayrıca ulusal takımlarında da forma giyiyordu...(tabi Jun dan bahsediyorsak) |
Önce Kendisinin Hata Yapmaması Lazım!. |
Alıntı:
|
gene gelecege donuk oyuncu alacaz gibi stoper disinda... |
en iyisi bu zaten |
tigana sezon sonu bırakıyorum dememişmiydi? |
Dikkatli davranması güzel. Bu da Tigana'nın Beşiktaş'ı bırakacağı haberlerini yalanlayan nitelikte bir haber. |
adama bakya yeni akilanmaya basliyor beynin simdimi calismaya basladi |
Bu Topicdeki Yorumlar Takımın Son Haftalarda Yakaladıgı Galibiyetlerle Beraber Tigana'ya Biraz Isınmışız Gibi Sanki He ? Tabi Yaptıgı Hatalarıda Görmezden Gelemeyiz.. Onunda Artık Eskisi Kadar Yanlıs Haraket Etmediginide Inkar Edemeyiz.. Bu Güzel Bir Gelişme... |
psv de oynayan farfanı ne zamna görecek bu takım..ben hastayım o adama yaa |
Runje OUT Martinez IN Kleberson OUT Coloccini IN 3. yabanci hakkini da teknik heyet ve yonetim dusunsun bir zahmet. ama bence 3. hak ta santrafora kullanilmali. onlibero turkiye liglerinden bulunulabilir. zaten koray ve serdar cok iyi bir ikili. bozmamak lazim ama yerli bir alternatif transferinde yarar var. mesela SELCUK INAN (V. Manisa).. |
Alıntı:
Kleberson Zaten gitti gitmeseydi sezon sonu kesin satılacaktı. Ayrıca Stoper e kesin adam alınacak. ya Coloccini ya Stepanov ama mutlaka alınacak yaşı 30 u geçmeyecek biri olacağından şüphem yok. Kanatlara yerli oyuncular alınacak ilk tercihler Volkan yaman ve Ali bilgin.kayseri satsa ilk tercihleri mehmet topuz olacak ama kayserinin paraya ihtiyacı yok. Ön libero mutlaka alınacak 1.80-1.85 arası boylarında Aurellio gibi bir adam benim içimden geçen ilk isim Seydou Keita alınması çok zor... |
Alıntı:
Farfanı almak çok kolay sanıyorsun heralde PSV onun için en azından 15 milyon euro para istiyor. Kulüp zaten en fazla Transfere 25 milyon euro ayırıyor. |
Türkiye`de Saat: 05:16 . |