![]() |
Alıntı:
|
mavuba ıle keleberson aynı mewkının adamları fakat eger mawuba gelırse kleberson yerınde yanı serbets oynar hem sut atar hemde oyunu ıı organıze eder bnce klbersn gbı 1 oyuncu alınmalı mavuba ıı olur |
geremıde fena olmaz hanı yasıda ılerlemıs sayılmaz ! |
yani geremi daha 27 yaşında bizim en büyük eksikliğimiz forvette tecrübeli bir forvetimizin olmaması ! |
Alıntı:
|
bana tam olarak link veririmisin Cisse olayıyla ilgili ayrıca Sergen manejer oyuncu olarak takımda kalacak kleberson forvet arkasına geçecek gerçek yerine ve bence çok başarılı olacaktır ! |
olur birazdar bakar veririm internet kafedeyimde az zamanım kaldı googledan bakmıştım |
tribertia bir tane site buldum galba ama bilgisayar açmadığından ne desem yalan olur bulduğumda yazarım bide shoutbaux tan nasıl gönderiliyo |
tribertia link olarak ingiliz forum sitesi o rapörtajı bide sanırım bu cumartesi engin kahale ve ingiliz baınından bir gazeteciyle rapörtajını tv 8de gösterdi.bide kupadan önce 1-2 gün önce ingilterede murat aksu ve başkan demirörenin cisse ile menajerinin birkaç resmini gösterdiler. |
bence almayalim bu oyunculari daha iyisini bulurus |
Türkiye`de Saat: 04:51 . |