![]() |
eledik ezikleri :D |
alayina gider..... Sen benim hayat sebebimsin Sen benim nefesimsin yav seni seviyorum dersem haksizlik etmis olurum Canim BJK |
EZiKBAHÇEEEEEEE sen daha çok beklersin kupayiiiiiii |
Beklenen sonuç; gerçi uzatmaya gitmese daha iyi olurdu, ama neyse. Türkiye kupasının bir elimizle yakaladık. İki elimizle aldığımız gün de yakındır. |
yine eledik ezikbahçeyi. oysaki tümör ün golünden sonra hayal kurmaya başlamışlardı. yazıkkk :) |
ya neden bu ikinci yarılar takım tamamen farklı bir oyunla çıkıyor sahaya, ilk yarı gayet iyiyiz ikinci yarı darmadağın oluyoruz. Neyse eledik bitti sahada mücadele eden bütün oyuncularımıza helal olsun gene Kadıköyden alnımızın akıyla çıktık. Nobre nin gol atcağından nerdeyse emindim ve attı gerçekten çok sevindim bu ezikler inönünüde daha da stress yapacaklar o maç kesin bizim herkes emin olsun... |
Ezik işte ezik tümer ne olduu bence bu gol iyi bi cvp oldu ezik tümere kesin şu anda şoktadır :D sen daha çok şok olucan ezik şey... YAŞASIN BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞLILAR...! |
Evet Arkadaşlar BJK tvde de bu konu ele alınıyor bende beşiktaştaydım bugün ordan geçerken gördüm büyük bir engel vardı. Engeller ne olursa olsun hiç de etkilemez bizi.... |
Küfürbaz eziklerrr. Ancak küfür edersiniz. bir 25 yıl daha beklersinizzzz :D:D:D:D |
BU NASIL İŞ YAA ADAMLARA BAK 100 yıl gectı 4 kupaları var ben olsam turkıye kupasına katılmamak ıcın federesyona bas vururum ınsanda bıraz gurur olur kardesım 24 yıldır rezıl oluyorlar hala uslanmadılar bunlar degıl yuzuncu yıllarında 200 yuzuncu yıllarınde bıle kupa alamazlar |
Türkiye`de Saat: 03:42 . |