![]() |
Fener'e çift ön libero BEŞİKTAŞ'IN perşembe günü oynanacak kupa rövanşında sahaya çift ön liberoyla çıkması bekleniyor. Tigana'nın, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Koray Avcı'ın yerine Serdar Kurtuluş ile birlikte Delgado'yu ön liberoda oynatmayı planladığı öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
Slm :p mac biletleri bugun saat kacta cıkacaq? |
arkadaslar merhaba,madem mevzu fener iki satır da ben yazayım.bana kalırsa mac cok zor gececek ama beşiktas ın fenerle yapıp kazanması gerektiği macların hepsini kazandıgı gerceğini de göz önüne alırsak mac bizimdir,hem persembe aksamı yürek savası yasanacak, nerde fener de o yürek... herkese iyi muhabbetler |
----------------------------- Runje ----------------------------------- M.Doğan---------Gökhan Zan---------------İ.Toraman---------İ.Üzülmez -----------------------Fahri-------------Serdar------------------------ Delgado--------------------Ricardinho----------------------------İ.Akın --------------------------------Bobo---------------------------------- |
deli ibrahim oynarsa pek zorlanmayız |
YA ŞUNLARI Bİ YENELİM NE KUPA NE ŞAMPİYONLUK ÇÖLDE SU YOK BU FEBE YEEEE |
hiç sevmiorum selcuk derliyi.. |
ben ortaya bi fikir atıyorum paf takımımızla çıkalım karşılarına :) çok ciddiyim bence bu onları daha demorilize eder. dalga geçiyoruz diye. |
geliyoruz ulan bekle bizi kadınköy.... |
50000 kişinin susuşunu dinleyeceğiz gene olacağı bu. Tur atlayacağımız belli bir olay zaten... |
Türkiye`de Saat: 06:15 . |