![]() |
bu moralle ligi de alacağız eziklerin elinden. |
yine tutuştu ezikler,şampiyonluğu da alacağız |
işleri güçleri sağa sola sallamak bunların ligde de yenip kupayı da ellerinden alınca hepsi defolup gidecekler. |
Şansal Büyüka'dan Ali Koç'a hodri meydan Lig Tv Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'un haklarındaki ağır açıklamarına cevap verdi Dünkü maç sonrası LİG TV'nin canlı yayınına çıkan Ali Koç, "Adam gibi yayın gibi yayın" demesi ortamı bir hayli gerdi. Bu sözler karşısında bir hayli şaşrdığını belirten Şansal Büyüka, "Fenerbahçe yöneticisi ekrana çıkıp 'Adam gibi yayın' demesiyle hayerete düştüm. Ne zaman puan yitirseler, ne zaman elenseler gündemi değişterecek yer arıyorlar. Desinlerki, bu pozisyonumuzu göstermiyorsunuz hemen olaya el koyayayım. Ben Ali Koç'a 'Adam gibi yöneticilik yapın' desem yakışır mı? LİG TV'yi KOÇ Holding'e benzetti herhalde. Bizimle kimse uğraşmasın. Neyi cımbızla çekmişiz. Kamerayı mikrofonu görmekle çoşmak olmaz. Piyango bileti bile satamıyorlar biz yardımcı oluyoruz. Baki'nin tabanı diyorsunz ekranda, Mehmet Sedef'in pozisyonu diyorsun ekranda. Hiç yakışmadı Ali Koç'a. İyi giyinmekle, kravatı iyi bağlamakla yöneticilik olmuyor Ali Koç!" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... o çok bilmişe kapak olsun bu da.... |
bekleyelim bakalım neler olacak. |
Alıntı:
boşversene onlar alacaklarını aldılar:) |
yine yırtarlar bir türlü,hem fenere (haketmiş olmasına rağmen) ceza gelirse,bu fenerin önü kesiliyor geyikleri daha da artar,sanmıyorum federasyonun öyle bir cesaret gösterebileceğini |
bence bunların ki " zevk çığlığı.." )))))) alıştılar ne de olsa.. ))) ayar vermneye ve düzeltmeye devam arkadaşlar..)) sevgiler saygılar Beşiktaşıma..! |
her yenilgiden sonra aynısını yapmıyorlar mı,gündem değiştiriyorlar işte |
bence bunlarınki , acı ile karışık zevk çığlıklarıdır..))))) alıştılar ne de olsa. iki tersten bir düzden..)) .. ayar vermeye ve düzeltmeye devam arkadaşlar..!)))) saygı ve sevgiler Beşiktaş'ıma..!! |
Federasyon ne zamn eziklere ciddi cezalar verdi ki şimdi vermesini bekleyelim.......Aslında pek takmamak gerekiyo çünkü bunlar eziklerin çok sıradan halleri ..Önce biraz ağlıyo gözüküyolar..sonraarı da bir yerlere bir şekyler şıkıştırıp herşeyi engelliyorlar... |
ARKADAŞLAR BE DÜN GECE MAÇTAN SONRADA YAZMIŞTIM.YARIN YANİ BGNDEN İÇİN GAZETELERDE BEŞİKTAŞIN ZAFERİNDEN ÇOK SELÇUK DERELİ KONUSU İŞLENİR.BİR ALLAH'IN KULUDA UTANSINDA BAŞKANMIZIN DAYANAMAYIP MAÇI TERKETTİĞİNİN NEDENİNİ YAZMIŞ.FENER MEDYASI ÇILDIRMIŞ DURUMDA.DÜN AKŞAMKİ YAZIM AYNEN ŞÖYLEYDİ YARIN GÜNDEM SELÇUK DERELİ OLUR O DA TUTMAZSA CARLOS A FENER FORMASI GİYDİRİRLER DİYE.LÜTFEN BAKINIZ FOTOPOR GAZETESİ.BUNLARIN YÜZÜ KIARMIYOMU HİÇ TABİ KIZARACAK YÜZLERİ KALDIYSA.SON OLARAKA EZİKLER EN SON TÜRKİYE KUPASINI KAZANDIĞINDA ULU ÖNDER ATATÜRKÜMÜZ HAYATTAMIYDI.BİLEN VARSA NOLUR BENİ AYDINLATSIN... |
şampiyonluğun gelişi perşembeden bellidir:D |
O şahsiyet çok pişman olacak zamanla ama herşey çoooo..k geç olacak...Bu arada ben asker kaçağı olduklarını da yeni öğrendim....Para insana herşeyi yaptırırmış derler ya hakikaten şimdi bunu anladım...Analar babalar evlatlarına kıya kıya askere yolluyolar bu vatandaş ise Türkiyenin en ezik takımlarının birinde asker kaçağı olarak futbol oynuyove bunu kimse zahmet edip askere götürmüyo...Vallahi pes.... |
değmezzzzzzz,nasıl da gaza geldi gol atınca,ama ilahi adalet, içinde patladı:D |
Sıkıysa gelsin o Çarşının önünde İNÖNÜ'de golatsın ve aynı şekilde sevinsin.Sıkar o biraz...EE insan ezik olmasın..Olunca böyle oluyo..... :) |
gene aynı senaryo.....offf sıkıldık artık katılmasalar bari şu kupaya artık cingar çıkartıp duruyolar her maç.a.q aziz biyerlerine bişey batıyodu heralde maç boyunca oturmadı orkestra şefi gibi bişeyler yapıyom it herif |
bize yapılan haksızlıkların onda bırı yapılınca ortalıgı ayaga kaldırıyorlar,ne oldu elle golmu attık? |
saha kapama gelmez.......... |
bu maç bunlara bu sene yeter............. 1-nobrenin golü 2-başkan postayı koydu 3-runje nin meşale şovu 4-baki- tuncay (ters ilişki) 5-MAHMUT USLU:25 senedir alamıyoruz bu senede alamayalım ne olmuş.... |
sağlam bi ceza gelmesi lazım eğer gelmezse dün arislik yapıp konuşuyodular o zaman ne diyecekler bakalım |
onu varya....... gol attıda snki adam oldu ne kadar...... bi adam mobre cevabı verdi susdu kaldı |
bencede serdar çok iyiydi. asıl kampanyamız aurelio yerine serdarın milli takıma alınması yolunda olmalı bence. aurelio brezilyalı. ne anlar türk olmaktan türk ruhundan. serdar taş gibi türk çouğu. ayrıca bence asker kaçaklarınıda millii takıma almasınlar. |
HANİ KADIKÖYDE KÜFÜR YOKTU! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. yıllarca hakemleri arkasına alarak elleriyle kollarıyla ofsayttan goller atarak elde ettıklerı sahte basarılara alısık olanlar durust mac yonetmeye calısan bır hakem ıle mac oynayınca alıstıkları standartları bulamadılar tabıkı bunun sonucunda ortalıgı ayaga kaldıran yonetıcıler ve agızlarına bıber surelesı taraftarlar ortaya cıktı,iddia ediyorum arkadaslar bıze yapılan haksızlıkların onda bırı bu macta yoktu ne yaptık elle golmu attık ofsayttan golmu attık(buz gıbı golumuz verılmedı bu arada) kocaman HAYIR ama butun bunlara ragmen kendını bılmezler agızlara alınmaycak küfürler yağdırdılar,bunun sonucunda gelecek cezadan kurtulmak ve bundan sonrakı maclarda hakemlerı etkılemek ıcın yavuz hırsız mısalı saygıdeger!! fener medyası ve yonetıcılerı hıc vakıt kaybetmeden harekete gectı,bunlar korkunun ve sezon basında yapılan hataların telafısı ıcın cok gec olan son cırpınıslar,ama faydasız İNANÇLA VE ALNIMIZIN AKIYLA GELİYORUZ. |
Bence de vermezler ama vermeleri lazım...Attıkları çakmak yardımcımızın kafasını yardı...Ettikleri küfürler sınırları aştı.....Eğer bunlardan sonrada ciddi ceza almazlarsa bence Federasyon hiç geç kalmadan adını değiştirsin.... |
küfürün alayı vardı ondan sora konuşup duruyolarrrrr |
serdar hak ediyo |
Ya boşverin Allah aşkına aldık mı maçı ,girdik mi finale gerisini boşverin....İki hafta sonra da Allah'ınn izniyle ligde sahamızdada harcarız onları olur biter ...... |
iki kupada allhın izniyle bizim bu sene onlar yine .... alacak ::::::::) |
Herhalde kıyametin kopacağı gün Eziklerin ağlamayı bıraktığı gün olacaktır arkadaşlar.... O zaman hiç korkmayın Kıyamet sonsuza kadar kopmayacak....:) |
serdar süper top oynadı. milli takımda oynamayı çokdan haketmişti zaten ne hikmetse fatih terim göremiyor bu önümüzdeki milli maça serdarı davet etmeli terim |
Kura çekildiğinde zaten BAY çekmiştik sonuç ortada :) bazı arkadaşların neden geriye yaslandığımızı sürekli yazmışlar cevabı galiba burda... Burak, Nobre, Bobo, Ricardinho ve Delgado gibi oyuncularımız hücumu düşünen oyuncularımızdır. Hücumda görevlerini yerine getirdikleri sürece ofansta hiçbir zaman sınırlamıyorum. Antalyaspor'a ilk yarıda 4 gol atmıştık ama 1 puanla döndük. Daha sonra basın Fransızca 'Sen olmamalısın' diye manşet atmıştı. Kesinlikle 1-0 kazanmayı ve burada olmayı tercih ediyorum" diye yanıtladı |
büyüksün kartalım... Ligi almak için artık iyi oynamaya başlamamız lazım. özellikle şu ezikleri inönüde gole boğmak lazım.. bu kerizler kendilerini iyi oynadı diyorlar, halbuki antalya-rize maçlarını izleselerdi anlarlardı kerametin onlarda değil Tigana da olduğunu:-) |
ceza şart |
en buyuk hata bu maçta başkanımızın gitmjesi oldu maça o kadar olaydan sonra terk etsen ne etmesen ne!!!! |
arkadaşlar aziz pederin imzalı mendilleri çıkmış piyasaya lütfen ezik arkadaşlarınıza söyleyin herkes alsın bir tane:D :D :D |
Alıntı:
kardeşim neden gitmesin iyi aziz inönüye gelmiyor diye başkandamı gitmemesi lazım. adam o kadar para harcıyor istediğini yapar. Gitmekle en doğrusunu yaptı bence. Bakın aziz kadıköyde küfür yok diyordu . Demirörende hani aziz bey kadıköyde küfür yoktu dedi. |
hepsine cAaAaAaAaaAaRTttttt diye kapak olsun Bütün Basın Traş FORZABeşiktaş..... |
bakinin golü nisami bir goldü kaleci serdar topu elinden kaçırdı diye üzülüyordu hakem faul sandı ve faul verdi yazık oldu o anda iş bitmişti aslında. |
kardeş o kadar kufur yedikten sonra terk etsen ne etmesen ne anlama geliyor adam nedenm gelmiyor biliyor cunku ya saten kadınkoyde her zaman her daim kufur var ama bunu bile bile giden başkana bişey demiyorum..... |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |