![]() |
kleberson şimdiye dek beklentilerimize tam karşılık verememiş olabilr,ama ben geçen sezonlarda çok yanlız kaldığı kanaatindeyim,takımın performansı üst düzeye çıktıkça kleberson da formunun zirvesine çıkar,biraz daha ofansif oynaması gerektiğini düşünüyorum |
delgado ricardinho burak hepsi ofansif zaten ee bide kleb oynarsa defansı ki yapcak bence yerine daha kaliteli savasan toptan kacmayan ii yabancı lasım |
kleberson uzun zamandır düşüşte sebebi çok erken havlu atmaktan bence kalacak tek yabancı oyuncu |
Kleberson'a İngiltere'den teklif Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kleberson'a Everton'un talip olduğu öğrenildi. Menajerler aracılığıyla Brezilyalı futbolcuya teklif geldiği, Kleberson'un da yönetime durumu bildirdiği kaydedildi. Sakat olduğu için takımdan ayrı olan Kleberson'u siyah-beyazlı yönetim, iyi bir rakama devre arasında satmaya sıcak bakıyor. Sezon sonu bedelsiz serbest kalacak olan Beşiktaşlı oyuncuyu, Kartal, Manchester United'dan 3.5 milyon euroya almıştı. |
eğer ki yönetim 10 milyon euro ya satıpta mavuba'yı fln alacaksa tamam yoksa boşuna satmaya kalkmasınlar |
Onu Da Satmayalim GÖrdÜk Klebe Gİdİnce Orta Sahayi Klebe Gİtsİn Dİyenler Tothennam MaÇindakİ Ortasaha Zayifligini GÖrdÜ Heralde Klebe Bİze Çok Lazimmm |
kleberson sen bize lazimsin gitme biryere......... |
gidecekse yerine klebersondan daha kaliteli birisi alinmali... |
yollayın gitsin...tiganada bonus! |
kleb kalmalı... |
Türkiye`de Saat: 01:03 . |