![]() |
Kesinlikle satılmalı.Çok uzun zamandır söylüyorum.İsmi hariç hiç bir şey vermedi bu takıma.Sene sonu bedava gideceğine 3 kuruş para kazanırız en azından.Ben bu kadar yetenekli olup da bu kadar oynayamayan birisini görmedim yaa.Ruhsuzlukta son nokta bu adam.. |
ya kalmalı diyenleri anlamak mümkün değil..serdar bile dha ii oynuyo o adamdan..kötü oyuncu değil ama onun asıl mevkisinde rico var o yuzden gönderilmeli ve mavuba alınmalı. |
ruslar da para sorun olmaz..bnce en iyi parayı yne ruslar verir... bn olsam hemen satardım..fatiih e 10 verenler kleb e 15 verirler heralde: ) |
keske para verseler de satsak |
valla para verip alandan allah razı olsun |
gitmeli klebersonun bir maçta yaptığı toplam pas hatalarını koca bir takımın tümü yapmaz. bence kontenjandan oynuyor. onun yerine koyacan fahriyi. yanına da korayı defansa da ibrahim toraman ve gökhan zanı al sana takım tigananın bunları görmemesi ilginç. fahri çok kaliteli topçu ama ismi fahrisson değil:) |
Alıntı:
|
ya kleb gitmesn,biliyorum ii oynamıyo diceksiniz ama o artık beşiktaşla özdeşleşti yani en azından bence,hem takımda ondan çok daha kötüleri var.ha bu arada appiah lafları falan gördüm ya yapmayın artık,bütün febeyi bize mi toplicaz,hem ona verilcek parayla çok daha iileri alınır.. |
kimse teklif etmemiş ki klebersona |
yollu acik olsun |
Türkiye`de Saat: 17:07 . |