![]() |
mesele nerden geldiginden ziyade kimin geldigi.. bu adam en az iki kleberson eder su haliyle.. zamaninda ben de cok savundum klebersonu daha iyisini alamazsak yanariz diye düsündüm ve bu düsüncemi burda arkadaslarla paylastim.. ama anladim bu adam aklinda bitirmis besiktasi oynamiyor iste zorla mi? uefa dan elenme sebeplerimiz baki-kleberson-bobo-nobre-burak |
özgür bu konuda benve sonatcan haklı çünkü kleb oynadığı maçlarda hep 10 kişi oynuyoruz afedersin ama cinconların tusubasası dahi bizimkinden daha iyi bana kalırsa böle bir durumda hemen gönderilsin geremi takıma dahil edilsin |
Alıntı:
|
adam brezilyalı değil sanki bizim sulukuleden çıkmış gibi ya |
zuahhaaa he valla bi ,brezilyalı bu kadar kötümü oynar oglu bile dfaha iyi oynuyodur eminim:D:D:D |
geremide ki ciger ile klebersonun 3 macta harcdigi enerjiyi tek macta harcar |
Alıntı:
klebeeerson klebeeerson oley oley ooleeey. başka bişey aklıma gelmiyo bu arada böyle bir takas olur mu ? hiç sanmıyorum ama geremi 10 numara tranfer olur beşiktaşa yönetimde ricodan sonra en iyi transferi yapmış olur |
Hahahaaha daha dun bir bugun iki. Kacinci takas lan bu:D Bu takas baya bi komedi oldu, onuda soyleyim...ULan chelseanin ne isi var klebersonla |
takimda gol atan forvetlerin kenarda sevinclerini paylasacaklari bir maskot olsun diye chelsea düsünmüs olabilir mi acaba?.. |
balon haber |
Türkiye`de Saat: 06:49 . |