![]() |
Bizim fiyat normal, Kleberson icin 3-4 milyon euro istenir, asil sorun Ali Bilgin'in fiyatinda. Ama yonetim iyi yapmis, her yerli oyuncunun ustune atlarsan olacagi budur, bu tip yedek oyunculara 2-3 milyon euro verecegine hic almasin daha iyi... |
Alıntı:
O zaten tek macligina yapildi, normalde ama defansif orta saha olarak oynadi Dunya Kupasinda, mevkiisi budur. Kizdigim sey, insanlar bizde sag acik oynamasini bekliyor. Sag acik adam gececek, cizgiye inecek, orta yapacak. Kleberson hizli degil, Brezilyali olmasina ragmen adam gecemez, iyi bir orta yaptigini da gormedim. Boyle seyler konusmaya gerek yok, Klebersonun bizde oynayacagi bolge onliberodur, baska yerde oynamasi mumkun degil. |
Alıntı:
eger Klebersonun bizde oynayacagi bolge onliberodur, baska yerde oynamasi mumkun degil diyorsan, gitsin o zaman, cünkü bu adamdan önlibero olmayacak gibi gözüküyor.. simdiye kadar ki performansina göre.. bence klebersona takimda baska bir yer bulunmali ya da gönderilmeli.. |
Alıntı:
Kleberson'da baska sorun var gibi geliyor bana. Dunya Kupasinda resmen Brezilya icin oyun kurmustu adam, bunu herkes Pirlo gibi ince pas yapip cok iyi takimi yonlendirmesiyle taniyor, savasmamasini biraktim, en iyi yaptigi seyi bile yapamiyorsa sorun baska yerde demektir. Bence ona 1 devre daha sans verip sezon sonu karar vermek gerekir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her ne kadar televizyondan mutlu gorunse de ruhunu kimse bilemez. Kolay degil, git Dunya Kupasini kaldir ama 4 sene sonra Rizeye Sivasa karsi oyna, bu adamin yasi da daha genc, belki ayrilip kariyer yapmak istiyordur, kimse bilemez, ama tabii sezon sonuna kadar beklemek lazim, belki sakatliklar yipratmistir onu. |
adam gibi konsantre olsa burda oynassa ve kariyer yapsa olmaz miydi.. o adam olsa biz simdi uefa da devam etsek sampiyonlar liginde oynasak o da vitrin yapsa kendine bizde olmazmiydi? ama adam olmazsa gider rizede sivasda oynar.. bu gayet normal rico da ayni durumda ama adam ve adam gibi oynuyor-simdilik-.. |
Klebersondan ümidim yok satalım o da kurtulsun biz de. gitsin ispanyada oynasın biz de alalım giunti gibi bi adam olsun bitsin |
kleberSON http://forum.forzabesiktas.com/templ...ges/spacer.gif http://forum.forzabesiktas.com/templ...ges/spacer.gif MÜŞTERİ BULUNDU BEŞİKTAŞ sağ gösterdi, sol vurdu... Yaklaşık 1 aydır Jose Kleberson’u satmak için müşteri arayan Siyah-Beyazlı yönetim, son dakikada Yunanistan’dan Panathinaikos’u kızağa çekti ve Brezilya’nın Corinthians kulübü ile el sıkıştı.. Sambacı da, ülkesine dönmek için Corinthians’a gitmeyi kabul etti. PEŞİN PARA İSTEDİ YÖNETİM, performansından memnun olmadığı Kleberson için Brezilya kulübünden 4 milyon euro bonservis bedeli istedi, Corinthians 3.5 milyon euroda ısrar etti.. Başkan Yıldırım Demirören de bu teklife ‘Evet’ dedi. Beşiktaş parayı peşin istiyor, Sambacılar ise 3 eşit taksitte ödemek için diretiyor. ÜÇ KULÜP PEŞİNDE EĞER Başkan Demirören’in ‘3.5 milyon euroyu peşin ödeyin’ teklifi kabul görürse Kleberson hemen satılacak. Son dakikada bir aksilik olursa Kleberson, teklif veren Werder Bremen, Stuttgart ve Panathinaikos’tan birine de satılabilir. Ancak Corinthians işi bitirmiş gibi gözüküyor. Star gazetesi |
Alıntıya bak :D Ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda biri denk gelirse.......:D Geçinizzzzz..... |
Türkiye`de Saat: 05:46 . |