![]() |
Aslında bizim aradığımız oyuncu tam olarak Appiah :) saka bir yana toprak bu adam kendini düzeltemedi gitti, ama yine de takim onun yoklugunda afalliyor.. iste bu düsündürücü olan.. |
kendini toparlasa geldigindeki tek pasları yine atsa ne süper olur |
Alıntı:
|
Kleberson elde kaldı Beşiktaş'ta Tigana, Kleberson'un satılmasına karşı çıktı. Brezilyalı futbolcuyla konuşan Fransız hocanın "Ben gitmeni istemiyorum. Zaten çok zengin ve alternatifli bir kadroya sahip değilim. Bir de sen gidersen olmaz" dediği öğrenildi. Bu gelişmeden sonra yönetimin de bu transferi askıya aldığı belirlendi. Kaynak:Takvim |
Ha şöyle DelGaDo ön libero oynatılacakmış Kleb de asıl mevkiinde oynarsa sorun çözülmüş olur . |
BİLGEHAN CAN “Fatura bana kesiliyor” Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Kleberson’la bir araya geldi. İkilinin uzun süren sohbetinde Fransız çalıştırıcı Kleberson’a “kalmanı istiyorum” derken, Sambacı, “Sezon başından beri eleştiriliyorum. Motivasyonumu kaybettim” cevabını verdi. Daha önce, “Takımdan hiçbir futbolcunun gönderilmesini istemiyorum” diyen Tigana, Kleberson’la yaptığı görüşmede, “Kaliten ortada, takıma faydalı olacağını biliyorum. Sana ihtiyacımız var. Ama gitmek istersen de kimseyi zorla takımda tutamam. Gitmek isteyene dur demem” şeklinde konuşarak Kleberson’a ‘yol verdi’. İyi bir kamp dönemi geçirdiğini söyleyen Kleberson ise, “Mağlubiyetlerin faturası hep aynı kişilere çıkarılıyor. Çok üstüme geliyorlar. Sezon başından beri çok yıpratıldım. Bu sebeple oyuna kendimi veremiyorum. Bunlar benim hata yapma oranımı da yükseltiyor” cevabını verdi. “Ben bırakıp gitmedim” Takımdaki diğer Brezilyalılar Ricardinho, Nobre ve Bobo ile çok iyi anlaştığını söyleyen Kleberson, Beşiktaş’ta başarılı olmak istediğini, İnönü Stadı’nı dolduran Beşiktaş taraftarına hayran olduğunu ancak, tepkilerden sıkıldığını dile getirdi. Fransız teknik adamın özgüvenini kaybeden futbolcusuna son bir uyarıda bulanarak, “Önümüzde çok önemli bir kupa maçı var. O zamana kadar kendini hazırlamanı istiyorum. Hepimiz Beşiktaş’ın başarısı için çalışıyoruz. Ben de zor dönemler geçirdim ama gemiyi bırakıp gitmeyi düşünmedim. Eğer gideceksen hepimiz üzülürüz. Kararını bir an önce ver. Çünkü sahada tek yumruk olarak mücadele etmek zorundayız” dediği de ifade edildi. Tigana ile yaptığı konuşmadan memnun ayrılan Kleberson birkaç gün içinde yönetime net bir cevap verecek |
klebersondan daha hayır geleceğini sanmıyorum inşaallah yanılırım |
adam düşüşte iiyi para werilirse satılabilir |
http://besiktasforum.net/i/_spacer.gif Çok yıpratıldım! Tigana'nın "Kalmanı istiyorum" dediği Kleberson, "Sert eleştiriliyorum. Motivasyonumu yitirdim" yanıtını verdi. Zaman Gerekli Kleberson, "Mağlubiyetlerin faturası genellikle bana çıkartılıyor. Çok üstüme geliyorlar. Sezon başından bu yana inanılmaz yıprandım, motive olamıyorum. Bana zaman gerek" diye konuştu. Zorla Tutamam Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Kleberson, eleştirilerden bunaldığını söyledi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3DTigana'nın, "Kaliten ortada. Saha ihtiyacım da var. Ama gitmek istiyorsan, zorla tutmam" dediği sambacı, hocasına dert yandı. |
6 ay daha kaldı anladığımız kadarıyla hadi bizi şaşrt bu 6 ayda pişman olalım sana gitsin dediğimize Kleberson... |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |