![]() |
bakalim simdi nolacak bu kleberson konusu |
Bence oynatılmalı.Çünkü ilk yarı takım olarak kötüydük.Dolayısıyla Kleberson da kötüydü.Yalnız bu iyi takımın arasına girince Kleberson da kendine gelir diye düşünüyorum.Şans verilmeli... |
Celal Kolot el koyuyor http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’taki Kleberson krizine, futbol şube sorumlusu Celal Kolot çözüm bulacak... Teknik heyetle bir toplantı yapan Kolot, “Böylesine kariyerli bir futbolcunun ligin ikinci yarısında neden oynamadığını sorgulamak gerek. Ayrılacaksa bile, Beşiktaş’ta iyi futbol sergileyip gitmeli. Yoksa istediğimiz ölçülerde alıcı da çıkmaz. İbrahim Akın da büyük yetenek ve doğal olarak iki futbolcumuzdan da beklentilerimiz var. Bu konuları tek tek görüşüp, değerleri takımımıza kazandırmalıyız” uyarısında bulundu. |
Kleberson işbaşı yapıyor Sakatlığı nedeniyle uzun süredir yalnız çalışan Kleberson'un haftabaşından itibaren takıma katılacağı açıklandı. Devre arasında gönderilmesi gündeme gelen ancak Beşiktaş'ta kalan Brezilyalı için detaylı bir çalışma yapılacağı belirtildi. Bir taraftan sambacının kondisyon açığını giderecek olan teknik heyet, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddiğer yandan da psikolojik destek verecek. |
"KLEBERSON'U SATARIZ!.." http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0210221219.jpg Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Celalettin Kolot, Denizlispor önünde sergilenen futbolu beğendiğini, ama skordan memnun olmadığını söyledi. Siyah-beyazlı takımın 2-0 kazandığı maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kolot, ''Sadece galip geldik. Güzel oynadık, ama skor yeterli değildi'' dedi. Maçın hakeminin yüzde yüz bir penaltılarını vermediğini vurgulayan Celalettin Kolot, ''Bana göre Kuddusi Müftüoğlu ilerleme kaydedememiş. Şu anda her şey güzel. Ama önümüzde Konyaspor, Trabzonspor ve Galatasaray maçları var. O yüzden erken havaya girmek istemiyoruz. Genç bir takımımız var'' diye konuştu. Kolot ayrıca, gazetecilerin, eski İspanyol teknik direktör Vicente Del Bosque'nin, Beşiktaş Kulübü aleyhinde açtığı davayı kazandığını hatırlatmaları üzerine de, ''İlk defa sizden duyuyorum. Öyle bir şey varsa yarın herhalde değerlendiririz'' ifadesini kullandı. Celalettin Kolot, kadroda yer almayan Brezilyalı oyuncu Kleberson hakkında Lig TV'de yaptığı açıklamada ise ''Şu anda sakat. Pazartesi günü kendisi antrenmanlara başlayacak. Rusya veya bazı Güney Amerika ülkelerine Mart ayının başına kadar transfer olabilir. Teklifler var. Biz 5 milyon Avro istiyoruz, şu ana kadar 3 milyon Avro'ya kadar yaklaştılar'' diye konuştu. |
3 milyon Avro'ya kadar yaklaştılar'' verin hemen yoksa onu da bulamayabiliriz, ayrica korayi bu gün bu sekilde seyrettikten sonra, kleb gidebilir dedim kendi kendime.. |
Koray'la Serdar'ı bu formuyla kesecek delikanlı göremiyorum... |
en sevındıgım konu serdar ve korayın takıma yaptıkları olumlu katkı.burak ve kleberson oynamadıgında takımın top kaybetme sayısı da azalıyor. |
KLeyi marta gondermeliler ... Tigananın serdar koray ıkılısını bozacagını sanmıyorum... |
Kleberson Koşulara Başladı Kleberson koşulara başladı.. Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başlarken, sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir aydır antrenmalarda yer alamayan Kleberson koşulara başladı.. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Denizlispor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetinirken, sakatlıkları devam eden Fahri Tatan ve Ali Güneş takımdan ayrı olarak fizik ve kondisyon çalışması yaptı. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir aydır antrenmalarda yer alamayan Kleberson ise kondisyoner eşliğinde koşulara başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda diğer oyuncular koşunun ardından yarı sahada minyatür kale maç yaptılar. Bu arada koşu sırasında genç futbolcu Gökhan Güleç'i göz kapağından arı soktu. Güleç yapılan tedavisinin ardından çalışmaya devam etti. Öte yandan antrenmanın ardından teknik direktör Jean Tigana İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Gökhan Güleç İbrahim Kaş, Mehmet Sedef ve Mustafa Doğan'ı özel olarak çalıştırdı. Bu futbolcularla bir görüşmede yapan Fransız çalıştırıcının, "Bizler teknik heyet olarak sizin için çalışıyoruz. Sizler de bu çalışmanın nedenlerini anlamalısınız. Ben hepinizden daha çok aşama kaydetmenizi bekliyorum. Hepinize ihtiyacım olacak. Hiçbir şekilde yedek kulübesinde olduğunuz için üzülmenize gerek yok. Gayret gösteren herkesi görüyorum ve ilk fırsatta forma şansını yakalayacaksınız" dediği öğrenildi. Siyah beyazlılar Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla sürdürecek. Brezilyalı futbolcu Ricardinho da Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. ajansspor |
Türkiye`de Saat: 23:33 . |