![]() |
Bu adam hangi takımda oynuyordu acaba ben tanımıyorumda:) |
hadi göstert kendini klebi |
kayboldu resmen |
sorun sadece klebersonun gitmesi ile cözülmez, ama keleberson motivasyonunu kaybetmis gibi görünüyor.. % 50 ile bile oynasa su an icin yetecek bize ama yok yok yok.. benim de diyecek sözüm yok, tamam taraftarlar arasinda seviliyor lafimiz yok ama sevilmek yetmez sevmek lazim.. BJK ile sanki bütünlesemedi belki de bana öyle geliyor.. ben sogudum bu adamdan kral olsa gözümde yok.. |
kleberson bence çok güzel bir futbolcu ama adam bazımaçlardada cinnet geçiriyor ama bence kalması beşiktaşta devam edipgüzel sonuçlarda imzasının bulunmasını isterim.... |
Klebersonda unutuldu gitti iyi mi...yani böyle bir futbolcunun bu haline yanmamak elde değil...ben Klebersonun kötü olduğuna inanmıyorum biz ondan farklı şeyler bekliyoruz , farklı şeyler istiyoruz...sisteme uymadığı için performansı bu durumda diye düşünüyorum.... |
Kaptanlar yine devrede http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...erson1003_.jpg Daha önce İbrahim Akın için Tigana’yla görüşen takım kaptanları, bu kez Kleberson için devreye girdi. 10.03.2007 Daha önce İbrahim Akın için Tigana’yla görüşen takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray Avcı bu kez Kleberson için devreye girdi. Kaptanlardan gelen bu talep karşısında teknik heyetin kadroyu tekrar gözden geçireceği bildirildi. Fransız hoca, bugün yapılacak son provanın ardından takımı belirleyecek. Kara Kartal’da sakatlığı süren Gökhan Zan dışında eksik bulunmuyor. |
insallah yarin görürüz sahada klebersonu |
Alıntı:
|
Burası Beşiktaş kulübü huzur evi değil , oynayan oynar oynamayana güle güle... |
Türkiye`de Saat: 03:40 . |