![]() |
Tigana'ya asıl yerinin ileri ikilinin tam arkası olduğunu ifade eden Brezilyalı, istediğini aldı. Beşiktaş'ta defansın önünde oyun kurucu ön libero oynayan Brezilyalı Kleberson, yeni sezonda hemşehrisi ve yakın arkadaşı Alex de Souza gibi forvetin gerisinde oynayacak. Bu konuda Tigana ile görüştüğü ifade edilen Kleberson'un, "Benim yerim hücuma yönelik. Forvetin gerisinde oynamam gerek. Ancak çok geride oynuyorum" dediği öğrenildi.http://sporvakti.com/images/standart...siktaslogo.jpg |
Kleberson iyisin hoşsun sert şutlar atıyosun ama bide isabetli atsan tam olucak:) |
Kleberson'a laf yok... |
Alıntı:
|
Takımda kesnlikle kalmalı diyeceğim tek futbolcu adam takımda yalnız kalıyor gibime geliyor |
BU REZİL TAKIMDA BÖYLE OYNARSA TAKIM DÜZELİNCE SÜPER OLUR... |
Cok beyeniyorum su klebersonu ya. Adam geldiginden beri kendi mevkinde oynamiyor ama bir kere medya huzurunda bu konuda sitemkar konusmadi. gelecek sezon kendi mevkinde oynicakmis. |
klebersonun yanına bir brezilyalı geldi bir brezilyalı gitti nobre---------}içeri bobo----------{dışarı |
geldiğinde çok iyiydi birden düşüşe geçti ve takıma ayak uydurdu. bu sene belki iyi bir takımla inşallah daha etkili olur. |
kleberson seviyoruz seni bu sene kendini ısbatla ve milli takıma secil yakışır sana kardeşim |
Türkiye`de Saat: 12:25 . |