![]() |
yolu açık olsun bundan sonra,büyük futbolcu ama olmadı mı olmuyor |
Klebi Fluminense idmanında Siyah-beyKlebi Fluminense idmanında Siyah-beyazlılardan bedelsiz olarak ayrılan Kleberson, Brezilya'da Fluminense takımıyla antrenmanlara başladı. Sambacının, Ortega davasında olduğu gibi FIFA'dan geçici lisans çıkartarak Fluminense'de forma giyeceği iddia edildi. Kulüp ise Beşiktaş ile masaya oturarak anlaşma zemini arayacaklarını duyurdu. 05.05.2007 Kaynak : Milliyet azlılardan bedelsiz olarak ayrılan Kleberson, Brezilya'da Fluminense takımıyla antrenmanlara başladı. Sambacının, Ortega davasında olduğu gibi FIFA'dan geçici lisans çıkartarak Fluminense'de forma giyeceği iddia edildi. Kulüp ise Beşiktaş ile masaya oturarak anlaşma zemini arayacaklarını duyurdu. 05.05.2007http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Milliyet |
bence büük topçu ama neden uyum sorunu yaşadı anlamıorum..! |
bi türlü kendini veremedi en sonundada kaçtı zaten |
transfermarkt sitesine bakarsanız şayet kleberson fluminense takımına transfer olmuş gibi gözüküyor bi yanlışlık da yok..neden bu haber tv ye cıkmadı onu da anlayabilmiş değilim ama sinirlerim cidden bozuldu bi iş var bu işte :( |
2-1 YENILDIĞIMIZ FB MAÇINDAN BAŞKA HİÇBİR MAÇTA %100 KENDİNİ VEREMEDİ(TESADUFEN O MACA BENDE GITMIŞTIM) |
Yolu açık olsun ne diyelim..Zaten geçen sezonda takımımıza bi katkısı olmadı..oynadığı bile söylenemez..sadece yabancı kontenjanını dolduruyodu..Evet Beşiktaşa uyum sağlayamadı..ilginç..Beşiktaşa yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmek beşiktaşımıza yakışır.. |
yolun acık olsun..brz daha kendini verebilseydin cok iyi olurdu..nasip;) |
Ya silin şu adamı buradan yaaa... |
Çok duygusal bi tipdi Tigana'nın işgüzarlıkları kaçırttı klebi.Ben severdim ama kaçmamalıydı savaşmalıydı bizi haketmediğini gösterdi bundan sonraki hayatında başarılar... |
Türkiye`de Saat: 08:02 . |