![]() |
Gelmesine En Cok Sevindigim Futbolculardan Birtanesi.! Kleberson'dan Sonra En Cok Delgado'nun Gelmesine Sevindim..! Ama Kleberson'un Yeri Bende Bambaska ve Hep Öyle Kalacak..! O Çok Sempatik Bir BreziLya'lı... Bide Unutmamak Lazım..! Eziklere Attıgı O Muhteşem Goll..Ooff Off Yenilerini ßekliyoruZ Jose :) |
o gol hrbı superdı ama...sonunda ymeseydik ayrı bi tadı olucktı |
eziklere attığı golü hayatım boyunca unutamam süper goldü |
Alıntı:
|
:):):):):') |
Kleberson 23 yaşında Dünya Kupası kaldırmış,Manchester United gibi bir takımda oynamış bir oyuncu.Kalitesi tartışılmaz.Beşiktaş ondan Giunti'nin görevini beklemesin.Kleberson tipik bir ön libero değil.Kleberson'u bu sene defansta olduğu kadar hücumda da kullanmalıyız.. |
Alıntı:
|
Kleberson inanıyorum bu sezon coşucak ancak teknik direktörümüz tigana İtalya'yı örnek almayı bırakırsa. Biz en büyük üç takımdan biriyiz türkiye liginde. Ama hala bu maçlarda daha çok defansa dayalı futbol oynuyoruz. Üç büyük olmanın da özelliği herşeyi gözü alarak hücum yapmaktır. Eğer hücum dayalı futbol oynayıp kleberson uda biraz daha ilerde oynarsa çok başarılı olabilir. |
Bu sezon gercek klebersonu izleyecez inşallah arkadaşlar. O inandıgı zaman takımı ıcın yuregını ortaya koyan bı futbolcu. klebersonnnnnnnnnnnnn...... |
Kleberson çok hırslı top kapan mücadele eden iyi pas veren(özellikle uzun paslar)bir oyuncu.Onun ben ön libero mevkiinden ziyade orta sahanın açık bölümünde oynamasının daha faydalı olacağını düşünüyorum.çünkü o brezilya milli takımında oynarken ve manchesterde öyle oynayarak meşhur olmuştur.zaten bunu kendisi bile açıkladı. |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |