![]() |
Lütfen Yardım!!! Siteye yeni üye oldum.Size bi konuda danışçam.Ben aşağı tarafa imza gibi resim koymak istiyorum.Acaba nasıl olabilir.yardım ederseniz sevinirim.Ayrıca site çok güzel olmuş:) :) :) |
Alıntı:
sonrasında üye ekranında kotrol paneliniz yazan kısıma gelip imza düzenle (reklam yasak) yazan kısıma basıp , açılan sayfadaki yere sağ tıkla yapıstır diyeceksin, bölelikle imzan olusmus olacak.. anlamadığın nokta olursa ben veya diğer arkadaslar yardımcı olurlar saygılar ;) |
Saol arkadaşım.Yardım ettiğin için teşekkürler..Ayrıca resim nasıl nasıl güzel olmuşmu.Bu en sevdiğim resim:) :) :) |
Alıntı:
Forza Beşiktaş.. |
bu alemde carsi herkese karsı |
Alıntı:
o en sewdiğin reism benimde en sewdiğim resim,benim imzamda o yalnız ayıp olmuyomu kardeş???:) |
Benimki de aynı kardeş üçümüzden biri silecek:D |
sizin ruhunuz yeter :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bööööööööööööööööööööö,banane ya ilk ben koydum silinsin onlarr yaa:( |
Benimki farklı bi açıdan aynı değilki:D |
Alıntı:
:) tamam tamam ilk sen koydun ben şahitim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya bişey sorcam ben değiştirdim fakat şimdide küçük çıkıyor bi yardım ederseniz sevinirim!!! |
Alıntı:
www.imageshack.us sitesinden yapıstırdığın kocu yalnıs yapmıssın.. ( hotlink for forums )yazanı seçersen boyutu 1/1 olacaktır. saygılar |
Alıntı:
www.imageshack.us sitesinden yapıstırdığın kodu yalnıs yapmıssın.. ( hotlink for forums )yazanı seçersen boyutu 1/1 olacaktır. saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
her zaman ayıpsın..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ok baba hallettim sorunu herşey için çok sağol:) |
rica ederim kardeşim sen saol |
Alıntı:
|
bnde bu bilgiden yaralanıp bşe yaptım :D :D hoşmu??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yapamadık yaaa neyseeee |
neyi yapamadnı yardımcı olalım |
imzayı kardes anlamadım |
aib önce bir adrese sendeki resmi yükle genelde www.imageshack.us kullanılır. sonra sana bir adres verecek altta solda birinci değil ikinci onu kopyala ve imza bölümünde resim ekleye tıkla karşına çıkan yere ctrl+p ile yapıştır. sonra onayla olmazsa beraber yaparız. |
olmadı no englishh:D |
forumun yeni üyelerinin dikkatine ; www.imageshack.us 'a giriyosun, yuklemek istediğin resimi gözat tan seciyorsun. host it yazan butona basıyorsun.. açılan sayfada alttan ilk sırada olan yani yanında (hotlink for forums) yazanı kopyala diosun sağ tuşla klik leyip.. ardından www.besiktasforum.net teki kontrolpaneliniz die bi kısım var orda bi menu var imza düzenle (reklam yasak) yazan kısıma tıklayıp, mesaj yazılma bolumune sağ tıklayıp paste yani yapıstır diyorsun.. mesaj ön izleme yap bakalım istediğin gibi olmusmu.. olmus sa hayırlı olsun.. olmamıssa yeniden dene olacaktır.. saygılarımla www.besiktasforum.net/bağımlısı :) |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaptık beee |
yaptık beee |
Türkiye`de Saat: 23:50 . |