![]() |
hakkaten Song iyi de, baksanıza bu adamlar neden satıyor?bizmi cok akıllıyız? yıllık adama 1 milyon euro vereceksin ,yaş kemale ermiş 1 sene sonra belki emekli ve huzuru kacıran ,disiplinsiz, bu akıllıca mı? ali bilgine gel derim,song iyi ama problemli, Gökhan zan yok mu bizde? |
Ben tanımam Song'u...Vallahi eğer yarar sağlar diosanız gelsin.. |
Rooney degil yedegi Alan Smith demistim ne dersiniz? |
ali bilgin ii topçu olacak bir iki sene içinde,şimdiden alabilirsek çok güzel olur |
harika olur songu beğenmeyenler john terry imi istiyor onu anlamadım.song gerçektende süper bir oyuncu yaşı biraz var ama stoper oyuncusunun en verimli çağları hem türkiyeyide tanıyor .tek engel gs forması giymiş olması |
ali bilgin iyi olur ama song bizde iş yapmas |
kimisi diyo songun yaşı 35 kimisi diyo 31 ne olduğu bile belli olmayan topçudan bize hayır gelmez |
ali bilgin ise tam istediğim tip topçu genç süratli iyi şut ve çalım atan bi topçı beşiktaşımızda iyi işler yapacakır şayet transfer ollursa. |
pala sen şimdi bakiyide beğeniyorsundur:)) |
song u alıp ibrahim t.nı yada gökhan zanı mı keseceksiniz takımdan ...ve de +1 yabancı ...bizim savunma oyuncularımız iyi yalnız takım savunmamız kötü...ali bilgin ise iyi futbolcu...ama bizde o bölgede oynayabilecek cok adam var (ali g. , ali t. , burak, delgado)...gereksiz transfer olur bence... |
Türkiye`de Saat: 22:53 . |