![]() |
saolun beyler! site içinde "skorvizyon" adlı reklam'da fenerbahcenin stadını görmek hoşunuza gidiyor demekki! oraya bu konuyla ilgili bir başlık açtım ama hiç biriniz bir şey yazmamışsınız saolun beyler ne kadar duyarlıymışsınız anlaşıldı! |
Alıntı:
reklamdan sonra sana cevap yazacaktım.Eğer dediğin gibi ise kendi kalemize gol atmış gibi olduk demektir. |
baba bjkhaber.org ta war dikkat edersen aşağı kısımlarda skorvizyon diye bi reklam dikkatli bakarsan görürsün cevap için saol |
reklam bu http://www.kartalhaber.com/resims/ba...skorvizyon.gif Hostingin sahibide para kazaniyor yani reklamdan..eziklerin stadi olmasaydi keske |
baba ne olursa olsun kim ne kazanıyorsa kazansın o stadın resminin geçtiği bir reklam bizim sitemizde bulunamaz bulunmamalı benim düşüncem bu bilmiyorum katılırmısınız katılmazmısınız! para için bjk ismi satılmasına eywallah çektik buna da eywallah çekmemeliyiz bence!!!!:mad: |
Alıntı:
|
adminlere de msj çektim inşallah bi sonuca varıcaz ama hepimiz duyarlı olmalıyız bu konuda arkadaşlar! bu ezikler bundan da pay cıkartmaya çalısırlar!:mad: tepkilerinizi bekliyorum! |
Cok haklisin valla! hemen kaldirilmali! |
kaldırılsın ya eziklerin sıtadı |
teşekkürler yazdığınız için arkadaşlar da beklediğim ilgiyi göremedim açıkçası millet memnun bu durumdan galiba olcak iş değil bu!!!!:mad: |
Türkiye`de Saat: 07:31 . |