![]() |
Final Maçinda Golleri Kim Atar Sizce Bana Göre Sergen Bobo Ve Koray Gökhan Güleç Bunlardan Birisi Atar Sizce Kimler Atar Bakalimi Kimler Bilecek:) |
bence sergen,bobo,gökhan gülec |
LUCİANO KENDİ KALESİNE..:D |
SERGEN - BOBO - TÜMER 3 lüsünden olacağı kesin ama hepsi mi atar ya da içlerinden birileri mi bilemem .... |
Bence Gökhan Gökhan bir tane atar bi tanede Sergen atar atar.Yalnız maç penaltılara giderse tabi olanaksız bişey bu bi tanede Cordobanın kullanmasını istiyorum:rolleyes: |
bence bu maça bobo damgasını vuracak gibi geliyo bana çünkü ağır fenerbahce defansında deparlarıyla febe defansını parcalayabilir...ikinci alternatifim ise gökhan yada tümer atabilir.... ama onlardan önemlisi kupayı almamız kim atarsa atsın kupa bizim olsun :D |
BU sezon Fortis sponsorluğunda oynanan Türkiye Kupası takımlara da önemli bir gelir kaynağı oluşturuyor. Bu akşamki maça kadar iki takım da 1 milyon 768 bin 750 YTL kazandılar. Türkiye Kupası’nı kazanacak takımın kasasına 1.5 milyon YTL daha girerken, ikinci ise 750 bin YTL alacak... |
walla supriz bir futbolcu gol atacak gibi geliyor Toraman olabilir:D:D |
Gokhan gol atamaz ya:):) |
sergen,gökhan güleç ve bobo |
Gökhan bugün hatrick yapabilir çünkü geçen maç çok kaçırdı acısını eziklerden çıkarır inş.:rolleyes: |
Forza Bobo ama Gökhan da atar. |
gökhaaan güleeeeeç :) seeergeeeen yalçıııınnn :) |
bobo dan beklıorm! |
BoBo 2 ve Toroman 1 gol atacak ins |
Türkiye`de Saat: 02:25 . |