![]() |
Sergen ne olacak peki arkadaşlar Tigana Sergen i de istemiyormuş.Bu ne ya.Sergen i bidaha kaybetmeye dayanamaz bu taraftar.Onu bütün Türkiye biliyor iyi oynadığını.Gerçek bir yıldız.Onun sayesinde Çok maç kazandık.O nu bir daha kaybederse çok yara alırız bence |
Bence Bu Fenerli Medya Mensuplarinin Yalanlari... Gecen Vestel Macinda Adam Iyi Oynayip Ve Tigana Bunu Oynatiyorsa Bu Macta Kesinliknen Oynatir.... Egerki Sergeni Istemiyorduysa Evelki Maclardan Beri Oynatmazdi Ki Buda Cok Aptalca Olurdu.... Herkez Sergeni Taniyor Tiganada Biliyor Sergenin Ne Oldugunu.... Sergensiz Bir Besiktas Olmaz Bunu Da Herkez Biliyor.... Cekemiyenlerde Boyle Yalandan Haberlernen Besiktasimizi Bozmaya Calisiyor.... |
ya bnce tıgana derbıler oncesı bu acıklamayı yapıcak kadar salak deıl bnce sergen kesınlıkle BJKda kalıcaktır! |
Dün Bjk Tv izledim fanatik gazetesinin yazarı dediki bunlar 100% yalan Tiganadan sordum 2 yıllık sözleşme yapçaz dedi.Taraftarın içi rahat olsun demiş tümer yerinede wiltord'u düşünüyorum demiş |
tigana yokken sergen vardı..çok işe yaradı... tigana gitsin gerekiosa,sergen kalsın... |
Alıntı:
|
sergen gibi beşiktaşlı mı var ya..eziklere koyacak bu akşam.. koçum benim :) |
Sergen hic bir yere gidemez ya. Jübilesini besiktasda yapicaz! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eser hindi fenerden çok tuncaya bindi |
Yok arkadaslar yeterki yönetim kal desin bu adam kalır.. |
sergen ilk macini besiktasda yapti son macinida besiktasda yapcak baska yolu yok |
abı adam beşıktas dan artık bı parca yanı sergensız bı besıktas olmaz,olamaz en azından ben oyle dusunuyorum |
sergen kalsın büyük maçların adamı 10 numarada ne yakışıyo |
Bence de arkadaşlar bu konu hakkında düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Gerçekten Sergen para almaz yine de gitmek istemez.Yeter ki o adam kalsın.Tigana ile de sorunu yoktur umarım.Bir daha kaybetmek istemeyiz.Düşünüyorum da ayrıldığında gerçekten buna inanın çok üzülmüş çok kötü olmuştum.Türkiye ye bi daha sergen gelir mi???İnşallah Tek Sergen Bizde(karakartal)da kalır... |
Türkiye`de Saat: 01:28 . |