![]() |
____________________runje____________________ m.doğan_____i.toraman______g.zan_________deli a.tandoğan____fahri_________serdar______i.akın _________________riardinho________________ _________________nobre(bobo)______________ |
s.a herkeze işallah bu maçı kazanacaz ve haftaya fenerbahçeyi inönüye gömecez kardeşlerim istanbula geleceğim bu konuda sizden yardım istiyorum çarşıdan bi arkdaşımızla konuşmak istiyorum msn verebilirsin? by |
Alıntı:
|
ilk yarı beşiktaş açısından pek iyi değildi :( ama atıcaz inşallah |
işte budur be YAŞA İBRAHİM AKIN |
yendıkmı ya :) helal olsun ıbrahım akın sevıyoruz senıııı ŞAMPIYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ :) |
yakisir ibrahim akina |
Cok zorlandik ama uzatmadada olsa galip geldik.Ibrahim akinin gol atmasida cok iyi oldu.Hadi ibo boyle devam.Nobrenin yerine ibo oynamali zaten. |
helal olsun kartallarımıza haftaya ölüm kalım maçı olacak arkadaşlar bi his şampiyon olacağız diyor |
Runjeyide unutmamak lazim,maci kurtaran adam oldu bu mactada.Runjenin hakkini teslim etmek lazim arkadaslar.Besiktas maclarinda panter kesilen diger maclarda gelenden 5 gidenden 3 yiyen martinezin adi gecmemeli artik. |
ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK(SİVAS-BJK) Resmen öldük öldük dirildik. Kötü futbol beşiktaşın kaderi değildir! |
en cok ibrahim akının gol atmasına sevindim tigana ya kapak olmustur heralde |
deplasmanda bu sezon maalesef ancak bu kadar yapabilyioruz |
bu cok ii oldu walla haftayada ezikleri yendıkmı sampıonuz...hehehe |
bunun sucu tıgana baska bısey degıl |
artık önümüzde fenerbahçe var... aurelio, tuncay ve tümör sıra size geldi... bekliyoruz... |
ilk yarıyı izleyebildim elektrikler gitti. Burak sizce ne yapmaya çalşıyo arkadaşlar. Tiganada alıp onu biraz dinlendirse ne olur sanki. Bi kaç maç kenarda dursun hele. Yahu sen gençsin kanın fıkır fıkır olmalı Serdar iki kişilik oynayıp kendini paralarken aldığı her topu kaybetme lüksünü kim veriyo burak'a. Yazık yav. Neyse en zor deplasmanımızı kayıpsız geçtik ya. |
oh be!derin bi nefes aldım az daha gidiyodu.. neyse öyle yada böyle 3 puan bizim.fener deinş. yenilir ya.bu arada beşiktaşın son 5 maçını skoruyla beraber biliyorum nazar değmesin çok mu temiz kalpliyim ne;) |
çok şükür öyle ya da böylle 3 puan bizim |
hep bu anadolu takımlarına karsı boleyız yaw....ndn acaba??? |
Ricardinho cok etkisizdi bu macta 90 dk. bisey yapmadi ama golun asistini yapip kendini biraz olsun gosterdi.nobre ve boboda hic bisey yapmadi.sivastaki mehmet yildiz cok etkili ve guclu bir oyuncu transferde dusunulebilir.orta sahada korayin eksikligi hisediliyor.cok pozisyon vermemizin en onemli sebebi bu bence. |
izlerken terk aktı yawss aynen öldük öldük dirildik o burak çıldırttı yaww |
arkadaslar öle hemen takımı eleştırmeyin!!!!!!!!!!! oncelikle sunu soyluyorum kadroda delgado ve koray gibi en onemli silahlarımız yoktu,kupadan zaten yorgun dondük 120.dk ezıklerle kadıkoyde top oynamak kolay değil.sivas macına donecek olursak zemin cok kotü ve hava sartları ıyıdeğildi,yagmur altında top oynamak zor birde buna sivas spora verılen 50 bin ytl lik prim sivas yonetımınden acıklanan para eklenınce işimiz cokta zor oldu kabul edıyorum ama tıgana gercektende cok kurnaz hocalardan biri ben bu ibrahim akın ' ın attıgı golu sergen'in Gs. macında attıgı gole benzetıyorum sergen attı (sampıyonluk) geldi.ibo caktı sampiyonluk geldi herkese hayırlı ugurlu olsun |
arkadaslar önemli olan 3 puan artık,futbola bakmayın şurda kaç haftamız kalmış |
maç başladı söyledim arkadaşlar yanımdakilere: bu maç adamın uykusunu getirir, 90.dakikada ya ibrahim akın yada gökhan güleç gol atar, maçta 1-0 biter diye tutturdum. keşke iddaa oynasaydım bari parada kazanırdık ya. ama şu gerçek varki bu takım ne zaman futbol oynayacak halen bekliyorum. sıkıldım artık şampiyonluğa giden takımın biraz gayret etmesi lazım biraz futbolda oynaması lazım bunu istemeye hakkı yokmu benim ya. |
bu oyunla eğer ikinci sıradaysak bu fenerinde kötü olmasından kaynaklanıyor.berbat bir takım.adamlar ezdi resmen bizi.şampiyon olursak bile tigana nın gitmesi en doğru karar olur.kalacaksa da defansa ve orta alana sağlam 2 fransızı getirsin zahmet olmazsa.brezilyalılarla defans yapmak cok zor. |
önemli olan 3 puan arkadaslar sakaryada ve antep le duzine ile gol kacırıp berabere kaldık bunları unutmayalım |
Alıntı:
|
evet cok kötü oyunumuz devam ediyor ama bunun sebeblerini bulup düzelmek yerine daha da kötüye gidiyoruz allah sonumuzu hayır etsin..kazanmak sadece güzel i.akını da bu gol kendine getirir inş.. |
artık son haftalar bence o kadar eleştirmemek lazım. takım aşırı stresli bence. ama febe maçından sonra düzelir :) burak bir an önce toparlanmalı. ve bu kadar tölerans ona çok fazla bence. i.akın oynatmayan ona nasıl tahammül ediyor anlamadım |
zar zor olsada aldık maçı 1-0 90 ibrahim akın |
Şampiyonluk golü olur umarım! :) |
çok zor maçtı ama galip gelmesini bildik |
VEDRAN RUNJE !!! |
işte i.akın'ın gölü |
Golü İ.Akın ın atmış olması ayrı güzeldi bence onun bu gole ihtiyacı vardı inş şampiyonluk golü placak bu gol. sıra geldi eziklere onları da yenip liderliği almak istiyoruz bu hafta. |
çok güzel bi galibiyetti. Ama bu son 4 maçta böyle oynarsak kesinlikle şampiyon olamayız. Dün beşiktaşımız belki puanda kaybedebilirdi. |
Bu kadar rezil bir futbolun sonucunda galip gelmek ayrı bir mutluluk. |
öncelikle sunu söölemek istiyorum ben siwaslıyım burda doğdum burda büyüdüm memleket sewgsinin önüne tek bir sey gecebilir o da BESİKTASK sevgisi ,herkese karsı gittim bjk tarafında takımımı destekledim İNŞALLAH ŞAMPİYONUZ YA bu macdaki gol ALLAHIN bi hediyesi bize ya olmas bööle bişey:):): |
we emeğinise sağlık güsel gercekden |
Türkiye`de Saat: 02:53 . |