![]() |
ilgin için sagol lacrimas. ben jadilsonu gecen sene izlemiş çok begenmiştim.adam goias seyircisini ayaga kaldırıyordu.bugün araştırma yapınca sao paoulo takımının bizden önce davrandığını gördüm.almışlar jadilsonu ne diyelim onlardan alabilirsek iyi olmazsa saglık olsun hayrını görsünler |
aga candela artık geçti boşş |
bence yaşlı ve gereksiz daha iyi biri alınabilir... |
Alıntı:
|
manyak olmak lasım sol bek'e 34 yaşında bi adam almak için ;) gidin fiorentina'ya alt yapıdan çıkma var bi tane alın gelin aynı para nasılsa 20 yaşında daha.. takımı son 20 yıl'a damga vurcak oyuncularla kurmak lasım...böle 30'luklarla yürümez bu takım diri genç pres yapan alan daraltan ve çok koşan oyuncular avrupada ses getirir böle bi takım yap örn:sevilla ondan snra 3 yıldız kat arasına dokunma daha takıma 9 kişi rakiple boğuşsn 2 kişide gol atsın ;) |
Alıntı:
(fransız)-italyan ekolunden geldiği için..geçmişte zago ve guinti örneği olduğundan böyle bi düşüncem oldu..tecrübeli bi oyuncunun bu bölgede iş yapabileceğini düşünmüştüm sadece..tabi sizler de haklısınız geleceğin takımını kurmak gibi bi hayaliniz varsa gereklerini de yerine getirmek zorundasınız..illa ki benim doğrum demiyorum yanlış bi düşünce de olabilir bu bölgeye yaşlı ve tecrübeli bi isim almak belki de genç oyuncular alinmali bu mevkiye ya da diğer mevkilere neyse ben biraz daha bu konuda araştırma yapıcam ve bir kaç uygun isim daha kendimce bi liste hazırlıycam..umarım o konuda da düşüncelerinizi paylaşırsınız benimle..şimdiden teşekkürler |
gerekmez benceee |
aslında yaşına bakmayın genç olmuş işe yaramamış neye yarar yaşlı olsada olur |
Türkiye`de Saat: 14:42 . |