![]() |
Ricardinho,Delgado Arkadaşlar bu sene yapılan transferlerden çok verim alınamadı bence ama seneye açık ara bi Beşiktaş izliyeceğimize eminim ricardinho,delgado,nobre.. bunun gibi daha birçok yetenekli oyuncalırımız var onlarda takıma iice uyum sağladıkları ve otoriteyi oturttuğumuz zaman görücekler asıl Beşiktaşı gayfb liler ve ultrawestiler |
bu yılki transferler birazda gelecek için yapıldı genç futbolcular bizim için daha iyi:)ama tabi biraz daha sabretmemiz gerekecek |
evet bende gelecek yıllarda çok ii şeyler bekliyorum genç transferlermizden..delgado ve runje gidio diye bi haber çıktı gazetede inş.. doğru değildir:( |
rica paşa iyi topçu ama delgado bence daha klas |
ricardinho tam bir usta ayklarını iyi kullanıyor ama delgado daha teknik ve daha klas bir oyuncu umarım önümüzdeki sezon bizi başarıya ulaştıran futbolcuların başlarında gelirler |
takımdan ligte ve Avrupa da başarı bekleyen herkes şunları bilmeli: 1-Runje,Rico,Bobo ve Delgada MUTLAKA kalmalı 2-Baki nin gönderilmesi lazım çünkü çok tehlikeli anlarda hatalar yaptı bu sezon ve yaptığı hatalar sonrasında kalemizde goller gördük,örnek isterseniz Leverkusen,Trabzon...maçları gibi 3-Kanatlara süratli oyuncular gerekiyor mutlaka 4-Bobo nun yanına Bobo gibi bir forvet daha gerekli. işte bunlar yapılırsa bu takımı kimse tutamaz ve belirtmeliyim ki Delgado harika bir futbolcu ona sahip çıkmalıyız.Onun gibi Avrupa futbolunu bilen adamlarımıza ihtiyacımız var ve de kaptan İbo gibi deneyimlere. ayrıca Gökhan Zan bir tane bu takımda... |
Ricardinho tam bir beyin.Ayaklarını çok iyi kullanıo.Ama delgado daha çok gole yatkın bir futbolcu.Rico ile ikisi birbirinn dilinden anlıo bence... |
KANDIRMAYIN KENDİNİZİ.. |
Alıntı:
|
ikisi farklı tipde oyuncular biri daha teknik öteki daha iyi oyunkuran neyse umarım seney bizi başarıya ulaştırırlar buna inanıyorum |
ikisinden biri gitmeli |
bu sene yan yana oynayacaklarsa onlara göre taktik kurulmalı ve onlara göre oyuncular alınmalı... |
Eğer runje satılıp kaleyi hakana devredip düzgün bir orta saha ve libero almazsak ikisinden birinn gidip alınması gerekir.Ama bnce runjenn satılması dha iyi.Çünkü gnş kulvarlarda bööle teknik oyunculara iş düşüyor. |
rico kesinlikle kalmalı onun gibi birine BEŞİKTAŞIMIN ihtiyacı var ve delgadoyla ikisinin muhteşem bi ikili olacağını düşünüyorummm.... |
ikisinede yazık olur zor bir karar gercekten |
bencede ikisinden biri gitmeli |
Kesinlikle İkiside Kalmalı Ne Bu Ya Sanki Ayakkabı Değişiyormuşsunuz Gibi.. İstikrar Olmadan Başarıyı Unutun Birkere Böle Değiş Tokuşla Biyere Varamayız Adamlar Yeni Uyum Sağlamış Herşey Oturmuş Biz Gönderiyoruz Sonrada Başarı Başarı Nasıl Gelecek Bu Başarı ? Onlar Gidecek 2 Tane Gelecek Adamlar Uyum Sağlayamadan Gitsin Diyeceksiniz Yabancılardan İlk Yıl Üstün Performans Kimse Beklemesin Ülke Değişiyorsun Mahalle Değil.. Dili, Dini, Irkı, Yaşam Tarzı Herşey Alışılmışın Dışında Oluyor Onlar İçin Kolay Değil.. |
Alıntı:
|
ben bu senekı transferlerden yada ısmı gecen ısımlerden hıc heycan duymuyorum en azından ıkı yabancıdan bırısını forvet alınmalı defasn var onlıbero lazım ama bılmıyom umutlu degılım pek ıns yanılırım tabıkı |
eğer aimar gelirse rico gitsin ama aimar gelmezse kalsın |
Riquelme yada Aimar ı alabilirlerse Rico gitsin aksi taktirde kalsın. |
arkadaşlar bana bi avrupa takımında rico tarzı oyuncu söyleyebilirmisiniz? türkiyede bizi taşıyabilir ama avrupada başarı istiyosak daha çok koşan daha sert adamlar lazım |
inş yaa basarıya acızz |
delgado kesinlikle kalmalı |
ben takımdan çok şey bekliyorum bu sene |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu sene oynamayan adam seneye de pek birşey oynamaz. Ayrıca rico'nun satılması gerekiyor. Takımı eksik brakıyor, ekstra bir avantajının olduğunu da düşümüyorum. Delgado'nun fayda sağlaması için öncelikle sakatlanmaması gerek. Eğer geçen sezon olduğu gibi maçların yarısında oynamayacaksa takımda tutulmasının bir anlamı yok. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:28 . |