![]() |
Hindi Baba!! Arkadaşlar şimdi bizimkiler hindi baba çekti tuncaya bindi falan dediler manyaktı ya.. Benim duyduum kadarıyla şööle: bir baba hindi hey allah arabaya bindi hey allah arabadan indi hey allah tuncaya bindi hey allah allah allah hey allah |
önce arabaya bindi dediler ardından Tungay a bindi dediler zannedersem. |
hehehehe. birde mangalda hindi kızartma yapsalar çok iyi olacaktı. |
Tuncay'a ikinci gol icin tesekkur etmek lazim.. :) |
ewet sadece tuncaya bındı dedıler! |
Bir baba Hindi heyy allah Fener bindi hey allah fenerden indi hey allah tuncaya bindi hey allah tuncaydan indi hey allah azize bindi hey allah azizden |
Bir baba Hindi heyy allah Fener bindi hey allah fenerden indi hey allah tuncaya bindi hey allah tuncaydan indi hey allah azize bindi hey allah azizden inmedi |
Tuncaya bindi ! bir baba hindi hey allah arabaya bindi hey allah arabadan indi hey allah tuncaya bindi hey allah allah allah hey allah <<Kocanızdan sevgilerle gay fenerliler>> |
|
tungayyyyy abini babanı kocanı tanı sonra konus it oglu it adamı böle madara ederleer |
tungay dün ortalıkta yoktu. |
Bir baba Hindi heyy allah tuncaya bindi hey allah tuncaydan indi hey allah azize bindi hey allah allah allah hey allah dendi dün akşam.... |
|
|
yaw rezilliğin de bukadarı yani.utanmazlar ikincilik madalyalarını b bile alamadılar:D:D:D |
ben ora olsam azizeye bindi eziklere bindi derdim ancak koptum bende onu dediklerinde ! |
Hindi Babayi Koyduk-besteyi Kapak Yapdik- Once Umitlendirdik Sorada 2-3 Senelik Koyduk Daha Ne Istionus Allah Herkese Bizim Gibi Koca Versin |
eziklerin forumlarını okudumda haala hakeme bok atanlar, yok o top girseydi bu top çıksaydı mantığı ile hareket edenler var. Allah sizi bildiği gibi yapsın hayat adama zaten vurur bi yöne sürükler ama yaradan bu mallara daha doğarken vurmuş islah olmazsınız köpekler. Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=idealkoca]eziklerin forumlarını okudumda haala hakeme bok atanlar, yok o top girseydi bu top çıksaydı mantığı ile hareket edenler var. Allah sizi bildiği gibi yapsın hayat adama zaten vurur bi yöne sürükler ama yaradan bu mallara daha doğarken vurmuş islah olmazsınız köpekler. |
Aynen bende duydum arada bazıları sisstt falan yaptı ama yinede güzeldi...Bir baba hindi hey Allah... Fenerede Bindi heeey Allah..... |
Salak Tungay...:D:D |
Bir Baba Hindi Angut'a Bindi,angut'tan Indi Tungay'a Bindi :d:d:d |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |