![]() |
yeni açık bileti olan Arkadaşlar elinde yeni açık bileti olan var mı bi cahillik yaptık internetten almaya kalktık bileti kalmadı tabii gerçi 12 de gişeye gitcem ama kalacağını sanmıyorum elinde fazla olup satabilecek olan varsa çok makbule geçer... Teşekkürler :( |
Alıntı:
Valla arkadaşım yeni açıktan kombine var bende, benim bütün arkadaşlar eski açığa girecekler yalnız. Eski açık bilet ile kombineyi takas yaparım. |
satışa 1200 bilet çıktı onlarda kapışıldı geri kalanlar akşamdan derneklere dağıtıldı anca derneklerden bulabilirsin |
ya arkadaşlar benim de bilete ihtiyacım var..eski-yeni açık,numaralı,vip farketmez..bu maçı kaçıramam..gözünüzü seviim bi el atın şu duruma..sabah 11de biletix e baktım biletler tükendi yazıyodu..fazla bileti olan veya karaborsacı tanıdığı olan(:D) bi mail atsın...kkartal@hotmail.com |
Bilet Arkadaşlar karaborsacı değilim ama 2 biletim var yeni açık, gitmek çok istiyorum ama sanırım o gün mesaide olacağım. biletlerimi satıyorum. Sadece 2 biletim var ama.. |
Alıntı:
|
Bilet Bugün bi arkadaşım 3 bileti 1.000 YTL ye sattı, ben de 2 bileti 600'e vermeyi düşünüyorum... Ama tabi cuma gününe kadar satılmazsa elimde patlamasın diye 2 bileti 150 ytl ye bırakıcam. Ama cumaya kadar satamazsam... |
Alıntı:
|
Bilet Ok satmıyorum!... |
Alıntı:
|
böyle komik rakamlar söylemeyin,karaborsa mekanı değil burası |
bu ne yaa burası karaborsacı yeri değil burası gerçek beşiktaşlıların yeri.. ayıp yaa.. http://besiktasforum.net/forum/avata...ine=1156263406 |
BEN DE 3 TANE KOMBİNE VAR İKİSİNİ BEDAVA VERİYORUM BEŞİKTAŞLIYIZ ARKADAŞLAR YAPMAYIN LÜTFEN YAA...... |
yuhh... arkadaşım burdan rant sağlamaya mı çalışıyosunuz elinde yeni açık bileti olan var mı fiyatından verecek dedik sen 600 lira diyosun mesai işi falan da yalan git sen karaborsacılığı dolmabahçe de yap... Varsa elinde yeni açık FİYATINDAN koşa koşa alırım arkadaşlar.Ayrıca ankara'dan gelcem burdan giden dernek,üniversite organizasyonlarında fazladan bilet varsa çok kral olur. Teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yanii yuhh valla su karaborsa olayına bısey bulamadılar yazıklar olsun... |
timoshcuuk karaborsa olayına çare bulmak için kökten değişiklik yapmaları lazım. Gişedeki adamdan tutta turnikedekine kadar herkes kazanıyo bu işten. Geçen gün birebir şahit oldum; karaborsacı adamın elinde bilet kalmamış ama parayı alıyo turnikeden biletsiz sokuyo vatandaşı, yönetim oraya denetim koymazsa biz burda yırtınır dururuz böyle... Hem baksana birbirimize bile 600 den bilet satmaya kalkıyosak yönetim naapsın... :mad: |
Aynen o şekil bizde girdik bikere verdik bilet parasını turnikedeki herif sokmuyodu orda bi abi aç lan Kıvanç Oktayın haberi var dedi o zaman Şube Sorumlusuydu Kıvanç Oktay açtı denyo da girdik bunun önüne geçemezsin.Yönetim zaten kendisi yapıyo bu işleri kendi adamlarına yaptırıyo... |
Ben İzmitten gelicem belki maç saati karaborsa buluruz 100 e fln öyle giricez yani yoksa bilet yok... |
hakikaten kombine almak gerek. çünkü çok avantajlı. ancak şampiyonluk sebebiyle seneye kombine fiyatları ikiye katlanır ama yine de almak gerekiyor. yoksa karaborsaya kalırsak kombine fiyatına 1 maç seyrederiz. yeni sezonda erken davranmak gerek. |
hocam bende kombine var, yani ayrıca ankara macınada gidebilirsiniz. fiyatı 16o ytl. msn: aliquick34@hotmail.com |
gitti gidiyorda kombine kartı satanlar var isterseniz bakabilirsiniz 2 maç için 120-130 falan şu anki fiyatları... |
kapalı Kapali tribün biletleri 700YTL kapış kapış satılıyomuş, kombineler 800. bilginiz olsun |
Alıntı:
|
ulen maca gıdebılsek keske yaw...:) |
KİLİT bilet ile ilgili konular açılmasın lütfen... |
Türkiye`de Saat: 03:52 . |