![]() |
Koptum Yaaaa arkadaslar antuya baktim acicik koptum ya :D:D iste acicik kelimeler muhauhauha :D -bir türlü yenemiyoruz sunlari ya -Ugursuz turkıye kupasından nefret edıyorum umrumda degıl... -İlla bu adam bize sezon başı 5 gol atınca mı bu adam marke edilcek ? Yeter yauw Şu Türkiyede Şu Tümeri'i tuttucak adam yok mu? Verin Appi'yi veya Aurelio'yu.. Mactan once dedim forumlara yazdım Tümeri tutun gerisi kolay,soze ne hacet .. 2 gol 1 asist ... -ah deniz ah indirmedin adamı orda.... biz bu adamları ne zmn yenicez -BOBO.. GÖKHAN GÜLEÇ.. MEHMET SEDEF.. BUNLARA YENİLDİNİZ.. YENİLMEYİN YA.. YENİLMEYİN YA.. YENİLMEYİN YA ARTIK.. DEĞİŞTİRİN YA ŞU KADERİMİZİ.. DEĞİŞTİRİN YA.. 24 SAAT GÖZÜKMEYİN GÖZÜMÜZE.. |
muhahahahah bunlar daha çok yazar bu cümleleri nasıl koduk amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! :D iki dk ka heyecanlandılar uzatmalarda belki alırız die ama biz adamı uzatmalarda uzatırız!!!! :D:D :D |
hhehehehe gercekten eziksiniz hep ezik kalacaksiniz... |
bunlar harbi ezik ya baksana ezikliklerini konuşuyolar kargalar bile bunların haline güler söze bak_ "illa bu adam bize 5 gol atıncamı marke edicez" muhahahahah |
|
Türkiye Kupasına teneke kupa diyen adamlardan bi halt olmaz topunun .... gerisini Beşiktaş lı kardeşlerim tamamlasın |
Alıntı:
|
24 Sene OlmuŞ Hala Seneye Dİyolar Denyolar... |
onlar 24 sene deyil 240 sene bekleseler zor görurler bu kupayi :D ayrica tsk azeri kardesim gulmekten koptuk valla :D |
eziklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Türkiye`de Saat: 15:23 . |