![]() |
Shuc kardesim sen bu angutların arasında dolasırken ne tür duygular yasıyosun? Bunu bizimle paylasırmısn?...:D:D |
Buna koptum wallla....****:D:D:D Laf aramızda 100. yılın ilk golü Alex de souza'dan ( hani alkış ? ) Kupaydı, ligdi şuydu buydu derken , 100. yılın ilk golü unuttuk. Tebrikler alex, ayağına sağlık. Nice güzel gollere... Mactan once angutlarin yazilari..puhauha:D **2 ezigi ustuste koyduk, ucuncusunu de 3 mayıs ta koyacaz! **Sabır,sabır az kaldı arkadaşlar biraz daha sabır.Allah doğrunun yanındadır,bizimse doğruluğumuzdan hiç şüphemiz yok varsın saldırsınlar,2+1 daha sonra bizler sokaklarda,meydanlarda avaz avaz bağırırken onlar devekuşu misali başlarını kuma sokacaklar,biraz daha sabır... ** |
Alıntı:
|
Bizi hic bir zaman yenemiceksiniz! Hala anlamadiniz mi ya?:) |
Mac oncesi bazi yazilar :D:D:D ***ArkadaŞlar İster Bunlar Urafe Dİyİn İster Ne Alakasi Var Dİyİn Ama TÜrkİye Kupasinda Şanssiz OlduĞumuz Zaman Avrupadada ŞanssizliĞiz Ortaya Çikiyo.. Busene Kupayi Alirsak Bakin Neler DeĞİŞecek!!!!! **TÜrkİye Kupasini Alicaz İnŞallah.. **Takimdakİ Her Futbolcu Yabanci TÜrk Farketmez Hirsiyla TecrÜbesİyle HerŞeyİnİ Ortaya KouyduĞunda Bİzİ Kİmse Tutamaz:!!!! **Haklisin Ama Bİz Bu Sefer Alicaz Kupayi Bence... **inşallah ama ben daum gitmeden hiç ümitli değilim avrupada... **insallah kardes dedigin gibi olur ama biz kupayı alcaz bu sene galiba **inşallah dediğin gibi olur **İçinden geçen güsel hemde çok amma velakin işallah doğrudur **ya bu kupa bize ters **Bu Sene TÜrkİye Kupasindada BaŞarili Olucaz... **kupayı alacağımız kesin de avrupada başarı uzak ihtimal zuhauhdgebfgrnbfhndhrjfjrndmskehfehf:D |
Mactan sonra yazilar:D:D **Yİne Olmadi Olmuyoooooooooo 3-2 **walla guzel mac oldu iki takimida tebrik ediyorum. Bilmiyorum ya FB alamiyo bu kupayi 24 yil olucak **Gitti kupa yaa sinirliyim şimdi **arkadaşlar bumudur bizim 1 milyon euro veripte oynatalım diye kendimizi yırttığımız deniz barış??? tümer yol geçen hanına çevirdi herifi. bir seferde tut adamı kardeşim... tuncaya ne demeli ilk golde barajda kafasını eğdi. top başının üstünden geçti. volkan baraj kurduruyor kapattığı köşeden gol yiyor.. yahu bu amatör hatalarla nasıl olacak bu iş bilmiyorum. hele hele yediğimiz ikinci gole yorum falan yapmaya gerek yok zaten. tuncay dan en büyük hediye beşiktaşa... offf offf seyretmiyim ben böle maçları diyorum ama yine seyrediyorum. bigün kalpten gidicem valla.. **ya bide anlamiyorum Final maci oynuyosun. takimda oyuncular resmen uyuyor isteksiz nasil bi iş anlamak mumkun deil. Tuncay 2 pozisyondada hatali kafayi uzatsa topu engelliycek 2.pozisyondada zaten ondan golu yedik + bu selcuk neden boyle agir agir oynuyo biz alexi konusuyoruz yawas oynuyo diyoruz ama selcuk bugunde berbatti. **olmaz böle şey ya gene olmadı gene finalde yenildik off bide sampiyon olamazsak **Tuncay çok biçimsiz oynuyo yaa **tuncay deli etti zaten beni **Şampiyon olamazsak o zaman kıyamet kopucak.. **herkes gergin sakin olalım **Walla hee.Herkes Gergin düzgün yazılar yazın **sorun yok hak eden kazandı **bjk bu moralle gs yi yenebilir bir de böyle düşünmek lazım muhahahahaha:D:D |
Sagol shucran! Bunlar cok komik ya!:) |
dewam mac sonrasi yazilar :D:D **Neden her defasinda böyle oluyor Adamlar duruyor duruyor son dakika gelince bir gol atiyorlar sanki anlasmislar gibi... galip geliyorlar! Nefret ediyorum resmen bu durumdan! Atiyorsan macin basinda at kardesim, ne gelip sonunda atiyorsun... **tuncayın burnu hawada futbolu daumun alexi alakasız oyundan alışı...bence hakemlere yıkmak fenere yakışmaz.... **Yavvv sinir olmamak elde degil o son pozisyonlarda Fenerbahçe golü kıl payı kaçırdı o gol kaçarken zaten ben sinirden deli oldum bir de baktı üstüne üstlük bjk şanslı bir gol attı üfffff **canları sağolsun aslanların!!o kadar da değil arkadaslr..hep yensin diye mi büyük fenerbahcemiz..yenildiğinde bile sevildiği için büyük!! **Allah istemiyo kupayı almamızı.. Çok şanszıkdık çok....Olmayınca olmuyor Ulen Bülent Demirlenk(kendisi Cimbomludur) ben seni Heykel de yakalarım o zaman ne olacak bakem.... **kupa alınsa ii olurdu ama cidden umrumuzda bile değil... Önemli olan teş şey şampiyonluktur herzaman.. **Taraftar Namına Hiçbirşey Yoktu. Sanki deplasmanda Oynuyoruz 25.000 Kişinin Hiçmi Sesi Çıkmaz Yarabbim **Gerçektende taraftar ne kadar sessizdi sanki deplasmanda seyircisiz oynuyor gibiydik **Nasip değilmiş sağlık olsun. Hafta sonunu iple çekiyorum bakalım iki kardeş takımın maçı nasıl olacak? **Hem fenerbahçeyi hem beşiktaşı centilmence oynadıkları için tebrik ediyor fair-play adına çok sevindiğimi vurgulamak istiyorum. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor olmasa bu lig seyredilir mi bee!.. Arada bir biz de sürç-i lisan ediyorsak affola. Unutmayalım ki hepimiz kardeşiz. Saygılarımla, |
boyle yeneriz iste ihihiih |
kupa onlara haram bea::D |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |