![]() |
PASCALı geri istioyurzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....!!!!!!!!!!!!! |
Gelseler bile yaslandilar ve cok Mac eksikleri var.Bence cok zor. |
Nouma gelmeli futbolu için değilse bile takımı ateşlemesi için:) |
ikiside beşiktaşımızın tarihine adlarını altın harflerle kazıdılar onlar her zaman kalbimizde aslında heykellerini yaptırıp stadın içine koyacan bütün fotbolcular onları görerek utansınlar yada kendilerini ateşlesinler siz bizim her şeyimizsiniz artık yeni ilhanlar yeni noumalar bekliyoruz... |
İkisinin de futbol kariyerleri bitti ve burada Pascal, İlhan gelsin mi deniyor. Gelmeleri hiçbirşey kazandırmaz. Bu iki oyuncu Beşiktaş tarihindeki yerlerini almışlardır. Bu konuyu ısıtıp gündeme getirmek bize birşey kazandırmaz. Bundan böyle amacımız yeni İlhan ve Pascalları bulmak olmalıdır. |
bu saaten sonra eskilerle bişi olmaz |
pascalın gelmesini çok isterim ama artık ondan bişi olmazkii futbolcu olarak olmayabilir ama bjk camiasında bulunması gerektiğini düşünüyorum..tam bir bjk aşığı çnk... |
bobo dursun ve yanına yırtıcı bir santrafor transfer edilsin. bununla da yetinmemek lazım orta sahamız zayıf ileride top tutamıyoruz ve orta yapamıyoruz!!!!!!!! bu orta saha ile drogbayı alsanız ne yazar |
ilhan nouma iyi hatta çok iyi futbolculardı ama artık bitti bjk de önemli 4 forvet olması lazım mesela bakın gese ye 4 forveti var bakın sevillanın forvetlerine chevanton, l.fabiano,kerzakov, kanoute bakın tottenham'a berbatov, r.keane, j.defoe, mido yani vizyonun ne kadar genişse forvet alternatifindeo oranda fazla olması lazım |
bu sebeplerden dolayı bobonun yanına g.ünal olsa arkalarına collin kazım olsa 4.isim olarak m.battal olsa yinede fazla demem onlardan birini alamıyosan iyi bi yabancı ama kafacı (çünkü ben sprinter bir forvetin türkiyede oynayamicaını düşünüyorum) bir santrafor alınmalı |
Türkiye`de Saat: 19:26 . |