![]() |
ShOw EzIk Tv'de mac izlemek yok artik Spikerin soledigi buydu " 23 yıldır kupayı alamıyoruz dedi " yaziklar olsun.... |
show tv de macı anlatan spıker melih gumusbıcak tı ve bu adam uc kusaktan berı cok ıyı bır Besiktas lıdır bır yalnıs anlama oldu yanılmısyorsam. |
Ya ne olursa olsun güzel yayındı ben belkide heyecandan ne dediğini anlamadım:D |
spikerin dediği umrumda diilde yarım saat reklam alttan ustten reklam bide gerizekalının biri cıkmıs yok 50000 uzun top atılmıs bilimadamıymıs ya kardeşim manyaq mısın tv i kırıcakdım o sinirle sesini de kısamıoruz zaten sesleride kesmişler salak salak yorumlar yapdılar.BEŞİKTAŞ İSTATİSLİK DİNLEMEZ once bunu ogren fenerin adamı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o yorumcu salağın tekiydi. |
Valla ben Melih Gümüsbicagi Fenerli olarak biliyorum... Ama Dr Gürkan Kubilaya cok gicik oldum! Kornerde bilde yüzdeleri saydi adam:mad: |
Alıntı:
|
eskiden aralarda reklam werilirdi,dün resmen reklam arası maç izledik sanki,alt yapısı iğrençti showun,bide sesi kesip durdurlar,sinir ettiler insanı resmen.. |
Alıntı:
|
zaten bir reklama girdi maçtan sonra 127738123 dk sonra yayına girdiler orda zaten bişeyler oldu ya |
Evet ya! Show TV almasin sakin bir daha BJK maclarini! Berbat bi yayindi! |
Alıntı:
|
ya acı acı caktık mac bıttı kım ne derse desın:D |
walla o heycandan hiçbişiy duymadım ben. |
Alıntı:
|
Alıntı:
mallar işte ne diim kardeşim ya |
Alıntı:
|
harbiden maçı izlerken heriflere sinir oldum..bi de maç sonu şöle konuşuyolar .''ewet çok güzel maç oldu ama dikkat ettiniz mi fener taraftarı bir damla olay çıkartmadı çok iyiydi küfür etmedi takımını destekledi'' falan filan... |
ya ses gitti basta mac bitti 20 dk reklam ya radyodan dinlesemiydik ?? |
showun yayını hiç iyi deil di bence de spikeri bende biliorum üçkuşaktan beşiktaşlıolduğunu ama sanırım yalnışlık yaptı :D |
bencede yanlışlık oldu heyecandan bende kendisini beşiktaşlı bilirim |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |