![]() |
Bir yanlışı düzeltelim.Baptista, Tevez, Tavano gibi oyuncuların kiralık sözleşmeleri bitiyor. Eski kulüplerine dönecekler.Dolayısıyla bonservis ödememe gibi bir durum söz konusu değil... |
tevez 23 yaşında mı? |
evet bazı ufak yanlislar olabilir tam anlamıyla sözleşmesi belirtilmiyo cunku aldığım kaynakta..o yuzden kusura bakmayın o kadar ayrıntıya inemediğim için her oyuncunun da ayrıntısına inseydim birkaç hafta olurdu bunu hazırlamak..hem ayrıca almanca acıklamalar bilmediğim için anlayamıyorum bir bilen varsa bu konuda da yardımcı olabilir cunku genel olarak oyuncuların ismini cikardim kim kiralik kim değil onu da bi almanca bilen varsa yardımcı olabilir bana..teşekkürler |
ya simdi baktım da cidden yanlislar var düzeltmek lazım bunu kusura bakmayın ama baya bi ugras gerektircek |
Christian Wilhelmsson Mirko Vucinic Massimo Maccarone Alessandro Lucarelli Matteo Brighi Julio Baptista Olivier Bernard Titus Bramble Alan O` Brien Alessandro Pistone Manuel Fernandes Carlos Alberto Tevez Ben Haim Jan Lastuvka(Kaleci) Julius Aghahowa claudio pizzaro bunlar iyi bayağı gelebilir ancak ben türkiyede sprinter forvetlerin bjk de oynayabileceği kanısında değilim bu yüzden yoksa futbolculuğuna sözüm yok tevez ve onun gibiler alınmasın claudio pizarro gibi forvet lazım bize |
Christian Wilhelmsson Mirko Vucinic Massimo Maccarone Alessandro Lucarelli Matteo Brighi Julio Baptista Olivier Bernard Titus Bramble Alan O` Brien Alessandro Pistone Manuel Fernandes Carlos Alberto Tevez Ben Haim Jan Lastuvka(Kaleci) Julius Aghahowa claudio pizzaro bunlar iyi bayağı gelebilir ancak ben türkiyede sprinter forvetlerin bjk de oynayabileceği kanısında değilim bu yüzden yoksa futbolculuğuna sözüm yok tevez ve onun gibiler alınmasın claudio pizarro gibi forvet lazım bize |
Federico Guinti-Yaş 35 keşke geri gelse. |
guinti nin sozlesmeside bitmiş keske biraz dha genc olsa alınmasını isterdim |
west ham uniited dan tevez'i tek geçerim, adam süper |
Türkiye`de Saat: 05:43 . |