![]() |
TRANSFER KOMİTESİNİN BAŞINA SİNAN ENGİN GETİRİLMELİ arkadaşlar ilhanlı, sergenli, pascallı, guntili, zagolu,ronaldolu 100. yıl kadrosunun maliyetini biliyormusunuz??? muhakkak biliyorsunuz ama ben bilmeyenler için yazayım 5 milyon dolar!!! bu rakamı sinan engin tv 8 de program yaptığı zaman ağzıyla söyledi. bu kadro nasıl oluşturuldu kim futbolcuları beğenip pazarlığını yaptı cevap tabiki sinan engin. ribery i galatasaraya kim önerdi tabiki sinan engin. hasselbank in transferini kim bitirdi tabiki sinan engin (lucescu istemediği için ilie alınmıştı) işinin ehli bu işlerin piri sinan engin mutlaka transfer komitesinin başına getirilmeli hem kalite hem mali açıdan beşiktaşımız karlı çıkmalıdır...... |
bencede haklısın vallaa.bunlar transfer yapmayı bilmiorr yönetim anlamıyor transferden..!tiganada tabii..! |
sinan engini her zaman takımın içinde herhangi bir görevde görmek isterim ben şahsen |
katılıyorum aynen |
gelse bızım ıcın ii olur hakıkatenn bnde ıstıorum sınan babayı klubun herhangı bır bolumunde... |
beencede sinan engin getirilmelii adam anlıoo futboldann |
sinan her işin altından kalkacak biri ben futbol şube sorumlusu olsun isterim |
Sinan engin alt yapıda hiç bişey yapamaz... Sinan Engin futbolcu araştırmasını çok fazla bilen bir insan değil daha çok takım içinde ailik yapan bir menajer görevinde çok iyi işler yapar. Zaten Sinan enginin bu özelliği olsaydı şuan rıza,feyyaz,ertuğrul gibi Teknik direktör olurdu. |
transfer komitesinin başında çok para indirir ama |
Alıntı:
ayrıca ben sinan ve sergenden söz alım yeter her söz verdiği işin altından kalkar |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |