![]() |
ya herkes uçmuş yok yaşı şöle yaşı böle..adam kaç senedir liverpoolda oynuyo bilmiorum dikkatinizi çektimi..adam şamp.ligi finalinde yedek kulübesindeydi siz bu adamı istemiosunuz..adam bizde raat raat 3 sene oynar..biz liverpooldan çok iyi bi takımmıyız emin olun liverpoolda yedek oturan adam bizde 3 sene oynar artık futbol yaşı 38lere kadar ilerledi..takip etmiomusnz.!ayrıca böle futbolcular kendilerine bakıolar hepsi porfesyonel..umarım hypia gelirr...! |
Hypia Bizde En Kötü 3 Yıl Oynar.. Çokta Yararlı Olur Bu Tip Adamlar Lazım Bize ŞL Görmüş ŞL Kupasını Kaldırmış... Yaş Konusuna Gelince Bonservisi Yok Nasıl Olsa Onun İcin Cok İyi.. Yoksa Bu Yaşlardaki Futbolculara Yüksek Bonservis Vererek Almalarına Bende Karşıyım.. |
Süper transfer olur.Fb hastası olan arkadaşlarda herhalde lugano ve edudan iyi futbolcular gelicek die hyppia yı beğeniyorlar.Ben onlara gülerim... |
psv den alexi almak kolay mı |
Bence yanlış bir transfer olur. Zaten İbrahim TORAMAN,Gökhan ZAN,Mustafa DOĞAN,Baki MERCİMEK,Koray AVCI bu mevkinin oyuncuları. Milli takımın 2 stoperi bizden. Stoperde 5 oyuncu var ve sadece 2 si ilk 11 de oynayacak. Hypya nın yaşı 33.Gelecek vadetmiyor. Zaten para sıkıntısı var.Sağ bek solbek ,forvet,sağ açık ihtiyacımız var yönetim!! Gidip gidip menajerlerin gazına gelmeyin. |
koray ın esas yeri on liböre baki saatli bomba musatafa dogan cok agır anlayacağın hyypia şart |
YALVARIYORUM BURDAN YÖNETİCİLERE SOL KANATA OYUNCU ALSINLAR DELİ GİBİ CALISTIRSIN SOL KANATI BAKİ KAZMASINI DA YOLLASINLAR İBRAHİM ÜZÜLMEZİ ESKİ YERİNE CEKSİNLER ALLAH RIZASI İÇİN |
ya yaş diyen arkdaşlar zago geldiğinde 25 yaşında falanmıydı romadan geldiğinde sanki çok mu gençti ? |
gelsin hyypia süper adam defansı yönlendirecek adam lazım zaten hyypia yeterli tecrübeyede sahip |
millet bu adama dudak büküyor..keşke alabilsek savunmacının yaşlısı makbuldür....zago örneğini unutmayın....bakın büyük takımlara savunmacılar hep yaşlı... |
Türkiye`de Saat: 04:50 . |