![]() |
Beşiktaşımızdan gitmesi gerekenler sizce kim ewet size göre beşiktaşımızdan gitmesi gereken futbolcular kimler bana göre şöyle ; Murat Şahin Mustafa Doğan Okan Buruk Ali Güneş Tayfur Havutcu ( Başka bir görev olablir) Cordoba ( Çok iyi ama misyon tamamlandı gibi ) Çağdaş Ahmet Hassan (Çok ağlanıyo be abi) Ağlayan futbolcu yakışmaz formamıza Tomas Jun Ailton (Dönmeyecek zaten ) Ramazan ( gelince gönderilsin ) Ali Tandoğan ( i.üzülmeze yaptığı unutulmamalı ) |
bence şu listede gitsede aranacak bi futbolcu yok hepsi gönderilsin tabi bazılarına başka görevler(tayfur vb) verilsin... |
Walla arkadas boyle konu tahminimce 37485693047 defa acildi :) Gokhan Gulec (Kalmali mutlaka "Moriantes"e benziyor :D:D) Ibrahim Toraman (Kalmali) Gokhan Zan (kesinlikle kalmali fizik gucu yuksek) Sergen Yalcin (iyi bakarsa kendine 30 dakika oynar rahat ) Ibrahim Akin (iyi olursa) Ahmet Dursun (iyi olursa ve inaniyorum iyi olacak) Bobo (Onceden istemiyordum simdi kalsin ) Oscar Cordoba (kesinlikle kalmali ) Tumer Metin ( Askerlik sorunu cozulurse kalsin ) Ibrahim Uzulmez (100 yildaki gibi olursa kalsin ) Okan Buruk (Takimin en hirsli futbolcusu mutlaka kalmali) Mustafa Dogan (Walla bu adamda takimizin ne hirsli adamlarindan biri kalsin iyi mucadele ediyor) Bunlar disinda hepsi gitsin :) |
walla dostlar bence tomas jun ÇAĞDAŞ(puşt) murat şahin ali güneş(belki) aslında tomas jun'da sağlam adam teknik war ama hocamız almıyo kadroya bari yabancı kontenjanını daraltmasın o yüzden onun ismini werdim:) |
sergen ve tümerin haricinde herkezi yollasınlar ! |
Alıntı:
|
RAMO kalmalı bence CORDİ nin yedeği olsa olsa o olur MURAT tan bişey olmaz... |
at hepsini gitsin :) |
Ise yaramayan herkes gitsin!:) |
benc eyerlilerden 28 yaş üstü kim olursa olsun gitsin bir tek sergen kalsın yabancılardan iyi yerli bulunursa cordoba gitsin bobo ve kjleberson kalsın gerisini göndersinler gitsin birde çağdaş 20 yaşında bile olsa gitsin |
Türkiye`de Saat: 03:09 . |