![]() |
YERLİDE DE BİŞEY YOKKKK YABANCIDA DA EN İYİSİ EFSANE OYUNCULARIMIZDAN Bİ TOPLULUKLA BAŞA GELMELERİ. BİR TANE İDARİ MENEJER GERİSİ ÇALIŞANI SÜPER OLUR |
güzel fikir... |
Samet Aybaba gelmesinde kim gelirse gelsin.Topiği açan kardeş ne başarısızlığını gördün demiş.Ben sorayım o zaman:Ne başarısı var Allah aşkına..Türkiye'de çalıştırmadığı takım kalmadı.Trabzonda ne yaptı??Ankarasporda ne yaptı??Bir iki tane Türkiye kupası kazandı diye başarılımı oldu yani.O zaman Sakıp Özberk gelsin.Oda onun kadar başarılı oldu Anadolu takımlarında.Samet Aybaba,Sakıp Özberk,Yılmaz Vural,Hüseyin Kalpar,Ümit Kayıhan bence hepsi bir.....Bunlar geleceğine 10 defa Ertuğrul gelsin.Küme düşmekten son anda kurtulan bir takımı 2 senedir kafaya oynatıyor.Adam kaç tane yıldız yarattı.Efendi,Ahlaklı,en az Samet kadar Beşiktaşlı. |
Trabzona ne mi yaptı, o dönemki yönetimle karmaşa içinde olan trabzonda ki en berbat dönemleridir, başka teknik adamların yapamayacağı şekilde takımına sahip çıktı ve şu günkü trabzonun temellerini attı... o olmasaydı emin ol şimdi trabzon düşme potasındaydı... şu yanlış anlaşılmayı da düzeltmek istiyorum illa samet aybaba gelsin demiyorum, tabiki ertuğrul da gelebilir, kesinlikle hocalığına lafım yok hatta saygım her geçen gün artıyor... Maksat yerli teknik adam gelmesi ve gönülden kendini beşiktaşa vermiş olması, lafta değil yürekten beşiktaşlı olması... |
türk hoca hiç bi zaman şampiyon yapmadıda bizi ondan yabancı luce baba sen bizim herşeyimizsin |
Samet AYBABA Teknik Direktör olacaksa buna en cok sevinenlerden biri ben olurum. Ama anlasilan Baskan !!! Yabanci istiyor sanki yerliler basarisiz oldu da yabancilar cok basarili olmus gibi. MOURINHO ya gelince; bu konuyu dün ben actim.Anlasilan kimsenin hayalleri o kadar büyük degilmis.MOURINHO sadece bir teknik direktörden cok fazlasi,cok para istedigini yazmis bazilar hayal demisler,Oysa ki BESIKTAs yönetim kurulu üyesi bir arkadasimiz LIPPI yi istedigini söylemis.LIPPI sanki cok ucuza gelecek bir hocaymis gibi. Benim Üzüldügüm tek sey biz kendimizin büyük takim oldugunu anlayamadik mi nedir ? MOURINHO konusuna Kilit vurulmus. EH be Kardesim YANARDÖNER ler kimleri getirmekten bahsediyo siz kalkmis konuya kilit vuruyorsunuz. Önemli olan Insanin hayallerini de büyük olmasi..... GERCEKCI OL, IM KANSIZI DENE!!! |
yerli hoca asla tekbaşena gelmemeli samet aybaba-sinan engin-metin t. gibi simlerle bir ekip oluşturulmalı |
Yabancı hoca çünkü ülkemizdeki hocaların%90 ı küme düşmeyen ekip kurmaya endekslenmişler bunların içinde en hırslısı en iyisi Ertuğrul,bülent korkmaz ve ersun yanal diğerleri avrupa hedefi kesinlikle yok bunun için yabancı. |
Yerli olmasini isterim ama Yerli hocalar Buyuk takimlarda cabuk harcaniyor birazda kendilerinden kaynaklaniyor ama yabanci hocalarin tazminatlari yuksek oluyor gondermede problemler oluyor o yuzden daha cok sabrediliyor ama kim gelirse gelsin en buyuk rakipler medyadir ona gore calismalilar |
avrupa da başarı isteniyorsa yabancı hoca getirilmeli tabii ki gerçi ertuğrul un kayseri ye oynattığı futbolu görünce avrupa futbolunu ülkemizde bilen bir t.d. olduğunu görmekten çok gurur duymuştum ama ertuğrul kayseriyi bırakmayacak ondan başka da BJK ya gelebilecek bir antrenör görmüyorum. Samet Aybaba nın da futbol felsefesi Tigana ya yakındır aslında taktik bilgisi olarak çok iyi bir hoca değil samet aybaba o da mücadeleci uzun yıllar sağlam kalacak yapı oluşturmaya çalışır. Tigana yı gönderip Samet Aybabayı getirmek çok saçma. Samet Aybaba ile büyük transferler de yapamayız bu da Tigana ya göre eksisi... Tigana gönderildiyse taktik olarak ondan iyi popülarite olarak da en az onun kadar duyulmuş bir isim getirmeliyiz. BJK nın gelişim sürecini ancak böyle ilerletebiliriz... |
Türkiye`de Saat: 20:01 . |