![]() |
transfer olayı arkadaslar ben bu lafları bjklı bı yonetıcıden duyyuyorum cunku metroda konustukda transfer olayını sordum wıltord felan adı gecıyo dedım de adam dedıkı yok dedı glemesı cıın buyuk paralşar verılmesı gerekır oyuzden cok zor bu trasnfer dedı bende pekı dedım bız taraftar olarak tıgananın transfer yapamsını ıstıyoruzdedım oda ınsallah olur dedı ve bız ındık bu kadar yorumlarını beklıyoruz ama tıgana fransız oyuncualr getırmek ıstıyomus bılgılerınıze |
Abi zaten tüm transferleri Tİgana ve başkan yapacak inşallah gelecek sezon süper bir takım izleriz Tİgana iyi oyuncular getireceğinden hiç bir şüphem yok ! |
sız ınananıyomusnuz sızce tıganamı yapcak transferı BEN SORUYU ANLAMADIM ? |
ya dıyoerumkı bu sene transferı tıganamı yapcak yoksa yonetımmı mı kendı kafanısan gore yapıcak anladınmı yanlzı wolf arkadasım |
bence de yönetim transfere para hariç karışmassa cok ii bi takım kuracak tigana bence....zaten şimdiye kadar yaptığı taransferlere baqkılırsa(g.güleç,bobo) ne kadar isabetli olduğu anlaşılır.. |
|
Valla baskan da söyledi bu sene transferi Tigana ve kendim yapcam dedi.Ben inandım.. |
Türkiye`de Saat: 10:19 . |