![]() |
|
Benim istedim Kadro böyle Runje Bekir Irtegün, Ibrahim Toraman, Gökhan Zan Gökdeniz, Nico Kranjcar, Ricardinho, Serhat Akin Sergen Yalcin Gökhan Ünal, Bobo |
değerlendircez hepsini..sergen ve gökdeniz tamam zaten,bi imzaları kaldı:D |
Kaleye Martinez (Sakaryaspor) ve Hakan Arıkan (Ankaraspor), Göbeğe stoper Edmilson (Barcelona) ve Baki'nin yerine de Bekir (G.Antep), bence yabancı bir ön liberoya gerek yok, Emre Toraman (K.Erciyesspor) iyi bir alternatif olur, defansif ve ofansif özelliği olan sol kanat Volkan Yaman (Antalya), defansif ve ofansif özelliği olan sağ kanat: Mehmet Topuz (Kayserispor) ve Serhat (Anderlecht), yabancı bir santrafor transferi düşünülmeli.. |
ya arkadaşlar bi sakin ya t.direktör gelmeden adam alınır mı yönetim önerebilir ama gelicek adam isteyecek mi bakalım... |
Hiç bir futbolcunun ne olduunu bilemezsin.Pancu ve bobo yada bunlar ne biçim transfer diolardı ama dünya yıldızı denen klebersondan daha çok iş yaptılar.Bence tello,marchal,gravesen iyi izlenmişse alınabilecek futbolcular...Tabiki şamp. ligi oynayacaksanız iyi yerlileride kadronuz katmanız gerekir... |
yaaa sabahta herşeyi eLe geçirio waLLa bi de benim kaybettiğim bi borç Listesi wardı onu da eLLerine geçirdiLerse ödesinLer bi zahmet:D:D:D |
listeye bak bee :D |
Türkiye`de Saat: 03:08 . |